Fremad Amager
vs
SønderjyskE Elitesport

Se Fremad Amager - SønderjyskE: Live Stream Pokal Fodbold

Se pokalkampen Fremad Amager - SønderjyskE med online live streaming på mobil, tablet og PC! Vi er nået til kvartfinalerne i den danske pokalturnering, og den første kamp spilles onsdag aften i Sundby, hvor Fremad Amager tager imod SønderjyskE.

De forsvarende pokalvindere fra SønderjyskE tager selvfølgelig til Amager som favoritter, men det bliver ikke en nem kamp for Glen Riddersholms tropper.

Fremad Amager gik på vinterferie med en række dårlige resultater bag sig. De har dog besejret mange Superliga-hold hjemme på Sundby Idrætspark, hvor der i øvrigt spilles på kunstgræs.

Se pokalkampen Fremad Amager – SønderjyskE med online live stream!

Fremad Amager kan overraske i Sundby

  1. divisionsholdet fra Fremad Amager tager onsdag aften imod de forsvarende pokalmestre fra SønderjyskE.

Gæsterne fra Haderslev er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men det bliver nok ikke en nem kamp for sønderjyderne.

Selvom Fremad Amager ikke har vundet en hjemmekamp i ordinær tid siden oktober 2020, så spiller de ret god fodbold på Sundby Idrætspark, når de får besøg af Superliga-klubberne i pokalturneringen.

Tilbage i december måned kom Brøndby på besøg i 1/8-finalen. Brøndby stillede stærkt op, men havde det bestemt ikke nemt.

Emmanuel Toku bragte Fremad Amager foran 1-0 efter 26 minutter, mens Mikael Uhre udlignede til 1-1 lige før pausen.

Herefter regnede de fleste med Brøndby-dominans i anden halvleg, men sådan blev det bestemt ikke. Der blev ikke scoret efter pausen, så kampen fortsatte i forlænget spilletid, hvor Samson Onomigho scorede kampens afgørende mål til 2-1.

Tidligere har Fremad Amager også besejret FC Midtjylland og Lyngby i pokalturneringen, så de ved helt klart, hvordan man gør det.

SønderjyskE har netop spillet på mudder i Haderslev

Det er ikke uden grund, at vi fokuserer meget på underlaget for tiden. Grundet det barske vejr, så har flere af årets første Superliga-kampe været afviklet på meget tvivlsomme underlag.

Banen på Sydbank Park i Haderslev var direkte elendig, da SønderjyskE tog imod Vejle i søndags. Wahid Faghir havde en fremragende afslutning, som sikrede Vejle en 1-0-sejr, men SønderjyskE var aldrig tæt på at sætte chancer op.

Det bliver en helt anderledes opgave på det meget hurtige kunstgræs på Amager, hvor mange Superliga-hold har svært ved at spille med.

Der skal spilles en helt anden form for fodbold onsdag aften end, hvad SønderjyskE kunne i søndags.

Se Fremad Amager – SønderjyskE med online live streaming!

Hvornår kan man se Fremad Amager – SønderjyskE live stream?

Fremad Amager – SønderjyskE kan live streames onsdag den 10. februar 2021 kl. 18.00.

Du kan se Fremad Amager vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • DR TV
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: Gratis* Kvalitet: God
leptop-www 1. Gå til DR TV
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold