Kampskema
Galatasaray
vs
Sivasspor

Se Galatasaray - Sivasspor direkte på live stream 25.08

Galatasaray tager imod Sivasspor

Fredag aften er der kamp i Süper Lig, når Galatasaray tager imod Sivasspor, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream lige her! Galatasaray fik en chokerende start på sæsonen, da de røg ud af Europa League-kvalifikationen imod Östersunds, og de er derfor tvunget til at spille med i guldkampen i Süper Lig i år. De er dog startet godt ud, og de har hentet nogle gode spillere ind. Du kan se alle kampe fra Süper Lig på live stream uanset om du ligger i sofaen eller er på parten. Se også Galatasaray – Sivasspor direkte på live stream!

Galatasaray er startet stærkt i Süper Lig

Grundet det hurtige exit fra Europa League, så skal Galatasaray simpelthen ende helt i toppen i årets Süper Lig. De endte skuffende på en fjerdeplads i sidste års liga, og det er langt fra godt nok for en storklub som Galatasaray.

De er startet flot med to sejre i to kampe, og de har scoret godt med mål. De vandt 4-1 over Kayserispor i premieren, hvor flere af deres nyindkøb gjorde opmærksomme på sig selv.

Senest vandt de 3-1 på udebane over Osmanlispor, og de har generelt bare spillet godt. De har som det eneste hold maksimum point efter de første to runder, og rivalerne fra Fenerbahce ligger allerede fire point bagefter.

Galatsaray har hentet mange profiler

Grundet den skuffende sæson i fjor, så har Galatasaray været ude og hente forstærkninger på transfermarkedet. De har faktisk hentet en del spillere, som er gået direkte ind i startopstillingen.

De har hentet Mariano, Fernando, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Papa N’Diaye, Maicon, Bafetimbi Gomis og en række spillere på fri transfer. Derfor gør det ikke vanvittigt meget, at den store profil fra sidste år, Bruma, er smuttet til RB Leipzig.

Husk at du altid kan se tyrkisk fodbold på live stream. Uanset om du er Galatasaray, Fenerbahce eller fan af et andet hold, så kan du se dem direkte på live stream!

Hvordan ender Galatasaray – Sivasspor live stream?

Galatasaray er store favoritter, og de skal hente tredje sejr på stribe.

Vi tror på 2-0 til Galatasaray

Hold øje med

Bafetimbi Gomis, Galatasaray og Arouna Koné, Sivasspor

Hvornår kan du se Galatasaray – Sivasspor live stream?

Galatasaray – Sivasspor spilles fredag den 25. august kl. 20.45 på Türk Telekom Stadium i Istanbul.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår