Girona
vs
Real Madrid

Girona - Real Madrid: Live Stream Copa del Rey

Se Girona – Real Madrid Online: Copa del Rey Live Streaming

Se Copa del Rey-kampen mellem Girona og Real Madrid direkte med live streaming hos bet365. Copa del Rey sendes desværre ikke på TV i Danmark, og derfor er live streaming din eneste mulighed for at se spansk pokalfodbold, og derfor anbefaler vi at benytte bet365s live streaming.

Torsdag aften gælder det den sidste kvartfinale i Copa del Rey. Valencia, Real Betis og Barcelona er allerede gået videre, så det er en af de modstandere, der venter for enten Girona eller Real Madrid.

Real Madrid vandt den første kamp med 4-2, og er selvfølgelig storfavoritter til at gå videre til semifinale. De tredobbelte Champions League-vindere har dog haft en mærkelig sæson med nogle store nederlag, og derfor kan man ikke vide sig sikre på at gå videre.

Real Madrid slog Girona 4-2 på Santiago Bernabeu

Det første opgør mellem Girona og Real Madrid i Copa del Rey-kvartfinalen blev spillet i torsdags på Santiago Bernabeu i Madrid.

Girona fik en drømmestart efter blot syv minutter, da Anthony Lozano scorede til 1-0. Real Madrid havde dog vendt kampen inden pausen efter kasser fra Lucas Vazquez og Sergio Ramos.

Der kom dog endnu engang spænding i kampen, da Granell udlignede til 2-2 med 25 minutter igen.

Los Blancos fik dog lukket kampen med en god slutspurt efter mål fra Sergio Ramos og Karim Benzema.

Real Madrid bør spare spillere

Real Madrid har bestemt ikke haft en god sæson indtil videre, men det er sket før, at de er startet sløvt ud for så at blive bedre i foråret.

De er ved at gå ind i den afgørende fase af sæsonen, hvor de for alvor skal præstere. Om to uger spiller de den første kamp imod Ajax i Champions League, og kort inden har de en udekamp imod Atletico Madrid i La Liga.

Med 10 point op til Barcelona, så kommer Real Madrid næppe til at vinde La Liga, men de skal dog sikre sig en plads blandt de fire første, og så skal de gå efter titler i Copa del Rey og Champions League.

Derfor bør Real Madrid-træner Santiago Solari selvfølgelig overveje at spare nogle af de spillere, som har spillet mange kampe.

Det kunne være Sergio Ramos, Luka Modric, Lucas Vazquez eller Karim Benzema.

Real Madrid har fejlet tidligere på sæsonen

Selvom 4-2 med i bagagen lyder som et fantastisk udgangspunkt, så er det langt fra givet, at Real Madrid bare går videre til semifinalen.

Det normalt så stærke mandskab har flere gange vist et meget lavt bundniveau i denne sæson, hvor de har fået nogle ret grimme nederlag.

1-5 imod Barcelona, 0-3 imod Eibar, 0-3 imod CSKA Moskva, 0-2 imod Real Sociedad og så har de også tabt en Copa del Rey-kamp med 1-0 imod Leganes, men det havde dog ikke den store betydning, da de havde vundet 3-0 i det første opgør.

Omvendt er det en stor kamp for katalanske Girona, når mægtige Real Madrid kommer på besøg, og selvom de ikke har meget selvtillid, så vil de gøre deres absolut bedste for at byde Real Madrid op til dans.

Hvordan ender Girona – Real Madrid?

Real Madrid er væsentligt stærkere, men hvis de sparer spillere og har andre kampe i hovedet, så kan det blive farligt.

Vi tror på 2-2 efter en god kamp.

Hold øje med

Christian Stuani, Girona og Karim Benzema, Real Madrid.

Hvornår kan man se Girona – Real Madrid live stream?

Girona – Real Madrid kan live streames torsdag den 31. januar kl. 21.30 hos bet365.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår