Kampskema
Granada
vs
Barcelona

Granada - Barcelona Live Stream: Se La Liga Online

Se Granada – Barcelona direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en meget spændende kamp i den spanske La Liga, når Martin Braithwaite og FC Barcelona besøger Granada, og du kan live streame hele kampen online!

FC Barcelona har fortsat store problemer, men det begynder at se bedre ud. De er således også favoritter i udekampen imod Granada, men det bliver formentlig ikke en nem kamp for Martin Braithwaite, Lionel Messi og de andre Barcelona-spillere.

Granada var dygtige i den seneste sæson, og de fortsætter med at imponere på trods af et relativt begrænset spillermateriale. De ligger i øjeblikket på syvendepladsen i La Liga, og det er faktisk ikke helt urealistisk, at de kan spille med om Champions League-pladserne.

Se Granada – Barcelona online med live streaming hos bet365!

Granada er stærke på hjemmebane

Granada er bestemt ikke en stor klub, hvis man sammenligner dem med Atletico Madrid, Real Madrid og FC Barcelona.

De har dog etableret sig i den øverste halvdel af La Liga, og særligt hjemme på Estadio Nuevo Los Carmenes har de været stærke.

I denne sæson har Granada været La Ligas femtebedste hjemmehold med 17 point i otte kampe, og kun et enkelt nederlag.

Det mærkede Barca også på egen krop, da de besøgte Granada i september 2019. Her vandt Granada nemlig kampen 2-0 på mål af Ramon Azeez og Álvardo Vadillo imod et Barca-hold, som dog var uden Lionel Messi.

Martin Braithwaite holder Antoine Griezmann ude

Netop Lionel Messi er der meget snak om i disse dage. Hans kontrakt med Barcelona udløber til sommer, hvorfor han nu kan skrive en forhåndskontrakt med en anden klub, hvis han skulle have lyst til det.

Han har ikke været sig selv i denne sæson, og det er meget tydeligt, at han ikke trives under præsident Josep Maria Bartomeu, som også snart er fortid i klubben.

Mere interessant er det dog, at Martin Braithwaite har fået masser af spilletid under træner Ronald Koeman.

Han er startet inde i de seneste mange La Liga-kampe, og han har faktisk formået at holde Antoine Griezmann på bænken.

Mens de fleste nok kan blive enige om, at Griezmann har større individuelle kvaliteter, så foretrukkes den danske landsholdsspiller primært på grund af sit hårde arbejde, som kan skabe plads og muligheder for Messi og de andre stjerner i Barca.

Vi håber selvfølgelig på, at danskeren endnu engang får en startplads hos FC Barcelona, og det ville kun være sjovere, hvis han scorede en kasse.

Se Granada – FC Barcelona med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Granada – Barcelona live stream?

Granada – Barcelona kan live streames lørdag den 9. januar kl. 18.30.

Du kan se Granada vs Barcelona hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte