Hillerød
vs
Brøndby IF

Hillerød - Brøndby IF Live Stream: Se pokalfodbold

Se Hillerød – Brøndby IF live stream

Se pokalkampen mellem Hillerød og Brøndby IF direkte på nettet med live stream. Der venter en sjov kamp, når Hillerød og Brøndby mødes i Sydbank Pokalen, og du kan selvfølgelig live streame kampen online.

Hillerød Fodbold, som klubben hedder, har aldrig spillet nogle store kampe, som kan sammenlignes med denne Brøndby-kamp, og derfor bliver det en fest for dem.

Det forventes, at flere tusinde Brøndby-fans tager turen til Nordsjælland for at se deres hold, og heldigvis har Hillerød Fodbold valgt at beholde klubbens hjemmebane i stedet for at spille kampen på et større stadion.

Se Hillerød – Brøndby direkte med live stream.

Brøndby-kamp er Hillerøds største nogensinde

Hillerød Fodbold holder i øjeblikket til i 2. division, hvor det ser ud til, at de kommer til at kæmpe i den nederste halvdel af ligaen.

I skrivende stund har Hillerød Fodbold hentet ni point i de første ni kampe, og det er nok til en niendeplads i en række med 12 hold.

Efter grundspillet deles ligaen op i to, og her vil Hillerød nok være i den nederste halvdel. I lørdags var Hillerød i kamp imod B93 hjemme på Hillerød Stadion, men de tabte hjemmekampen 3-0, og de har dermed ikke vundet siden den 22. august, hvor de besejrede Skovshoved med 3-1.

Hillerød har måtte kæmpe med at få sat nogle ordentlige lysmaster op, men det skulle være lykkedes dem, så kampen kan afvikles ordentligt.

Brøndby med dårlige resultater i Superligaen

Brøndby er selvfølgelig kæmpe store favoritter til at vinde imod Hillerød, og det er egentlig ligegyldigt om de stiller op med reserveholdet.

Brøndby har haft store problemer i Superligaen, hvor de er i gang med at miste kontakten til de andre storhold, men nogle gange kan sådan en pokalkamp faktisk hjælpe på situationen.

Brøndby-spillerne mangler i høj grad selvtillid, men det kan de få, hvis de smadrer Hillerød klart. Bliver det omvendt en hårdere kamp end de havde forventet, så kan det have den modsatte effekt på holdet, og man må formode, at Alexander Zorniger sætter spillere fra Superliga-truppen på banen.

Brøndby tabte 3-2 imod ærkerivalerne fra AGF i den seneste spillerunde, og mange snakker om krise i Brøndby i øjeblikket. Spillet var ikke direkte katastrofalt, men de har stadig store forsvarsproblemer.

Det er den dårligste periode siden, at Alexander Zorniger kom til klubben, og det bliver meget spændende at følge, hvordan det går dem.

I første omgang skal Brøndby bare koncentrere sig om at besejre Hillerød Fodbold, og det skal meget gerne gøres på 90 minutter, så man ikke bruger unødvendigt mange kræfter.

Se Hillerød Fodbold – Brøndby IF med live stream!

Hvordan ender Hillerød – Brøndby live stream?

Brøndby er længder bedre end Hillerød, og det ville være sensationelt, hvis ikke de vinder kampen klart.

Vi tror på 5-0 til Brøndby.

Hvornår kan man se Hillerød – Brøndby live stream?

Hillerød – Brøndby kan live streames torsdag den 27. september kl. 19.30.

Du kan se Hillerød vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold