Hobro
vs
FC København

Se Hobro - FCK På Nettet | Live Stream Hobro - FCK Her!

Se Hobro – FCK online med live streaming

Du kan se Superliga-kampen mellem Hobro og FCK med live streaming på nettet! En af de mest interessante kampe i Superligaen spilles på DS Arena i Hobro, når FC København kommer på besøg, og du kan se kampen med live stream.

Der er flere grunde til, at kampen mellem Hobro og FCK bliver interessant. Den største grund er nok, at den hjemvendte profil Nicklas Bendtner kan få sin første kamp nogensinde i Superligaen og for FC København.

Derudover, så skal Hobro tilbage på sporet efter to dårlige kampe i streg, hvilket egentlig også gælder FC København.

Begge mandskaber har tabt de seneste to kampe i alle turneringer, men FC København burde alligevel være stærke nok til at slå Hobro.

Nicklas Bendtner kan få debut for FCK

Den helt store historie i dansk fodbold i de seneste par uger er selvfølgelig Nicklas Bendtner, som er skiftet til FC København.

Han er ikke i topform, men det er ikke usandsynligt, at han får nogle minutter imod Hobro.

Hvis FC København skal jagte et mål i slutminutterne, så bør Bendtner stadig være så god en boksspiller, at han kan skabe nogle problemer for Hobro-forsvaret.

Det er dog ikke sandsynligt, at han kommer til at starte inde, da han simpelthen er for langt fra topformen.

Den store angriber fik 45 minutter i FC Københavns træningskamp imod Brøndby, men kom dog ikke på tavlen.

Hobro har været svære at spille imod

Før sæsonen blev Hobro regnet som et af de allerdårligste hold i Superligaen, men det har de på ingen været i de første otte runder.

Det er særligt Hobros evne til at lukke ned for modstanderne, som har været imponerende.

Således har Hobro kun tabt to af de første otte kampe i Superligaen, men på den anden side, så har de kun vundet en kamp, og da nogle af de andre bundhold er begyndt at vinde, så ligger Hobro nu på 12. pladsen.

Der er dog ikke mere end tre point op til sjettepladsen, så man kan ikke konkludere noget som helst på Superligaen endnu.

Hobro-træner har aldrig besejret FCK

Hobros træner Peter Sørensen har virkelig fået styr på Hobro-holdet efter, at han tog over for Allan Kuhn i sidste sæson.

De klarede sig med nød og næppe fri af nedrykningen, men virker mere solide nu end de har gjort siden Thomas Thomasberg forlod klubben.

Peter Sørensen er en ganske rutineret Superliga-træner, men på trods af det, så har han aldrig nogensinde besejret FC København som træner.

Hans hold har mødt FCK hele 13 gange, og det er blevet til seks uafgjort og syv nederlag. Det er selvfølgelig ringe, at han aldrig har slået FCK, men omvendt er seks uafgjorte godkendt, når han stået i spidsen for hold som AGF, Silkeborg og Hobro.

Hobro skal komme sig over pokalchok

Hobro kom fint fra start i denne sæson, men her i de seneste par uger har det ikke set godt ud. Som optakt til kampen imod FCK, da spillede de en DBU Pokal-kamp imod upåagtede Vejgaard.

Hobro var på forhånd gigantiske favoritter, og de kom endda foran 1-0 efter kun fire minutter, men de formåede alligevel at smide føringen væk på 25 minutter.

Der stod 2-1 til Vejgaard efter 29 minutter, og siden blev der slet ikke scoret i kampen, så Hobro måtte altså tage meget skuffede hjem.

På trods af det meget skuffende resultat, så kan man også sige, at det på den længere bane ikke nødvendigvis er dårligt.

Hobro slipper således for at skulle bruge flere kræfter på pokalturneringen, hvilket kan hjælpe dem i kampen for at overleve endnu en sæson i Superligaen.

Hvad bliver Hobro – FCK?

FC København er store favoritter, men der er alligevel nogle faktorer, som peger på en overraskelse.

Mange af FCKs spillere har været rundt på diverse rejser med deres landshold, og FCK har en meget vigtig kamp på torsdag i Europa League imod Lugano.

Vi tror på 1-1 efter en tæt og spændende kamp.

De største profiler

Man kunne selvfølgelig nævne Nicklas Bendtner, men det er langt fra sikkert, at han overhovedet kommer på banen.

For at Hobro skal have et godt resultat, så skal Jesper Rask spille en fantastisk kamp i målet.

FCKs offensive profiler som Viktor Fischer som derimod også levere.

Hvornår kan man se Hobro – FCK live stream?

Hobro – FCK kan live streames søndag den 15. september kl. 16.00.

Du kan se Hobro vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp