Hobro
vs
Randers FC

Se Hobro - Randers Online | Live Stream Superliga

Live Stream Hobro – Randers

Se Hobro – Randers med live stream! Der venter et spændende lokalopgør mellem Hobro og Randers, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame Superliga-fodbold online!

Hverken Hobro eller Randers har vundet i de første to Superliga-kampe i denne sæson, men det er ikke fordi spillet har været så dårligt igen.

Det begynder dog at blive kritisk, hvis ikke der snart kommer en sejr på bankbogen, og det gælder egentlig både for Hobro og Randers.

Hobro kommer med garanti til at blive en del af nedrykningskampen, og hvis Randers ikke snart kommer ordentlig i gang, så kan man ikke udelukke dem i kampen om at undgå nedrykning.

Se Hobro – Randers med live stream!

Hobro har været overraskende gode

Der er ikke store forventninger til Hobro i denne sæson. De slap lige akkurat fra nedrykning efter playoff-kampene imod Viborg, hvilket de nok skal takke keeper Jesper Rask for.

De har sagt farvel til nogle af holdets bærende spillere, og det forventer endda, at flere er på vej videre.

Hobro er i høj grad afhængige af Pål Alexander Kirkevold, Emmanuel Sabbi og Edgar Babayan, men der er interesse for alle tre, så det er slet ikke sikkert, at de kommer til at spille i Hobro, når vi har rundet transfervinduet.

Alligevel har Hobro været ganske stabile at se på. De har ganske vist spillet 1-1 i begge deres kampe imod AGF og Esbjerg, men de har stået stabilt på banen, og ligner ikke et hold, der bliver kørt over.

Randers skal snart have tre point

Randers har på papiret et hold, der ikke bør komme i nedrykningsfare. Da der er tre nedrykkere i denne sæson, så kan man dog slet ikke udelukke, at de ikke kommer til at kæmpe med i bunden, og derfor er det vigtigt for Randers, at de snart kommer på tavlen.

De kommer med al sandsynlighed til at miste deres bedste spiller, Saba Lobjanidze, som der er stor interesse for, og det kan koste dem mange point.

Skulle det ske, så vil de prøve at hente Hobro-profilen Edgar Babayan, som tidligere har spillet i Randers.

Det ville være ekstremt godt for Randers at komme på tavlen med en sejr inden, der opstår panik.

Hvad bliver Hobro – Randers?

Selvom Randers har et lidt stærkere hold, så kommer de ikke til at køre Hobro midtover.

Det ligner en meget tæt kamp. Både Hobro og Randers er gode til at lukke nede for modstanderne, så det kunne meget vel blive en tæt kamp.

Vi tror på en lige kamp, som ender 1-1.

Kampens profiler

Emmanuel Sabbi, Hobro og Saba Lobjanidze, Randers.

Hvornår kan man live streame Hobro – Randers?

Hobro – Randers kan live streames søndag den 28. juli kl. 12.00.

Du kan se Hobro vs Randers FC hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp