Kampskema
Hobro
vs
SønderjyskE Elitesport

Hobro - SønderjyskE Live Streaming | Se Superligaen

Hobro – SønderjyskE live streaming

Se Superliga-kampen mellem Hobro og SønderjyskE direkte med online live streaming. Der står tre meget vigtige point på spil i kampen mellem Hobro og SønderjyskE, og du skal selvfølgelig live streame kampen online.

SønderjyskE har umiddelbart et væsentligt stærkere hold end Hobro, men der er en række faktorer, der tyder på, at vi kan få en overraskelse på DS Arena i Hobro.

Hobro startede sæsonen håbløst, og de har været hårdt ramt af skader, men der virker til at være fremgang i truppen. Omvendt må SønderjyskE undvære nogle meget vigtige spillere.

Se Hobro – SønderjyskE med live streaming!

Hobro er blevet solide på hjemmebane

Det har ikke været en nem sæson for Hobro og deres nye cheftræner Allan Kuhn. De har ligget på sidstepladsen i stort set hele sæsonen, men de har dog skabt kontakt til de nærmeste konkurrenter fra Vejle og Vendsyssel.

Mens de endnu ikke har vundet en kamp på udebane, og kun formået at skaffe tre point i ni udekampe, så har de været ret solide hjemme på DS Arena.

Fire af ni kampe er blevet vundet, og det er faktisk kun FC Midtjylland og FCK, der har formået at vinde flere kampe på eget græs i denne sæson.

Tre af de seneste fem hjemmekampe er blevet vundet. FC Nordsjælland, Vejle og Vendsyssel er blevet besejret, mens OB og Randers kunne rejse derfra med tre point.

Derfor bør Hobro-holdet have en pæn portion selvtillid med ud til kampen imod SønderjyskE.

SønderjyskE mangler vigtige spillere

Det har SønderjyskE-spillerne formentlig ikke. De har ikke vundet en fodboldkamp i to måneder, og kommer lige fra to hjemmenederlag på stribe.

De ligger på 10. pladsen med fine muligheder for at ende blandt de øverste seks hold i Superligaen, men de kan ikke tåle pointtab i en kamp imod Hobro, hvis de vil med i mesterskabsslutspillet.

Derudover må SE-træner Claus Nørgaard undvære nogle af holdets store profiler.

Anfører og forsvarsklippe Marc Pedersen og den islandske midtbanespiller Eggert Jonsson sidder ude med karantæne, og Alexander Bah blev slemt skadet i FC Nordsjælland-kampen, så han skal skifte tre spillere fra startopstillingen.

Den omvendte kamp mellem Hobro og SønderjyskE endte 1-1 på Sydbank Park. Stefan Gartenmann bragte SønderjyskE foran 1-0 i første halvleg, mens Hobros topscorer Emmanuel Sabbi udlignede til 1-1 kort efter pausen.

Hvordan ender Hobro – SønderjyskE?

Det kunne sagtens blive en meget tæt kamp, som bliver afgjort på marginalerne. SønderjyskE har lidt mere individuel kvalitet, men når Hobro har hjemmebanefordelen, så er holdene ret jævnbyrdige.

Vi tror på 1-1 efter en tæt og god kamp.

Hold øje med

Hobros mest spændende spillere i denne sæson har været Emmanuel Sabbi og Edgar Babayan, som også er farlig for modstandernes forsvarsspillere. Måske er Pål Alexander Kirkevold klar til at gøre comeback fra start.

SønderjyskEs mest farlige spiller er Mart Lieder, som tilmed også er topscorer for sønderjyderne.

Hvornår kan man se Hobro – SønderjyskE live stream?

Hobro – SønderjyskE kan live streames lørdag den 8. december kl. 16.00.

Du kan se Hobro vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold