Holstebro
vs
Randers FC

Se Holstebro - Randers Online: Live Streaming og TV

Se pokalkampen mellem Holstebro og Randers direkte med online live streaming! Der venter en spændende og speciel fodboldkamp tirsdag aften i den danske pokalturnering, når Holstebro tager imod Randers FC, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online!

Der bør umiddelbart ikke være tvivl om, hvem der går videre fra denne kamp. Holstebro ligger i den absolutte bund af 2. division, mens Randers ligner et godt bud på et top seks-mandskab i Superligaen.

Alligevel kan man ikke vide sig sikker på noget som helst i den danske pokalturnering, hvor der altid kommer store overraskelser.

Efter en lidt sløj start på sæsonen, så ser det nu rigtigt godt ud for Randers, som har vundet hele fem kampe på stribe imod modstandere som FC København, OB og senest Vejle.

Se pokalkampen Holstebro – Randers med live streaming!

Randers er bundsolide

Man ved hvor man har Randers FC. Klubben holdt stædigt fast i Thomas Thomasberg og 4-4-2-opstillingen selv, da de fik en elendig sæsonstart.

Det har belønnet sig, for nu ligner Randers et hold, som kan udfordre de øvrige top seks-hold. Vendepunktet kom i udekampen imod Vejle, som blev vundet hele 3-0.

Siden har Randers vundet seks af de seneste syv kampe, herunder de seneste fem. Defensiven er lige så stabil, som den altid har været, men offensivt er Al-Hadji Kamara begyndt at vise sig frem.

Den stærke angriber scorede kun fire mål i 20 kampe i den seneste sæson, men i de første 12 kampe har han allerede scoret seks mål.

Han har scoret mål i de seneste fire kampe på stribe, og bør derfor også være en stor trussel i denne kamp, hvis han ellers får lov til at spille.

Fodbold er ikke stort i Holstebro

Når det kommer til sport i Holstebro, så er der ingen tvivl om, at håndbold fylder noget mere. Fodboldklubben har aldrig rigtig ligget i toppen af dansk fodbold, og det er de umiddelbart heller ikke på vej til.

Holstebro Boldklub ligger på sidstepladsen i 2. division gruppe 1, hvor de kun har fem point efter 12 kampe.

De har vundet en enkelt ligakamp i denne sæson, men den blev til gengæld sikret i deres seneste kamp, hvor de besejrede Jammerbugt med 4-3 på udebane.

  1. division blev lukket ned som følge af restriktionerne, hvorfor Holstebro ikke har spillet en kamp i 13 dage.

Om det er en fordel imod et Randers-hold, som har spillet to kampe i denne periode, er svært at sige.

Hvad bliver Holstebro – Randers?

Det er svært at forestille sig en overraskelse her, men man ved aldrig. Hvis Randers kommer med det stærkeste hold, og de ikke undervurderer Holstebro-spillerne, så vinder de også kampen.

Vi tror på 3-0 til Randers.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår