Hvidovre
vs
Vejle Boldklub

Se Hvidovre - Vejle Online: Live Stream Pokal Fodbold

Se pokalkampen mellem Hvidovre og Vejle direkte med online live streaming! Der venter en spændende pokalkamp tirsdag aften, når 1. divisionsholdet fra Hvidovre tager imod Vejle på hjemmebane, og du kan heldigvis live streame hele kampen online.

Selvom Vejle på papiret har et langt stærkere hold end Hvidovre, så kan man slet ikke udelukke en overraskelse i tirsdagens kamp.

Efter en flot start i Superligaen, så ser det pludselig ikke så godt ud for Vejle, som ikke har vundet en kamp i ordinær tid siden oktober måned.

Hvidovre tabte ganske vist weekendens kamp imod Skive på hjemmebane, men før det havde de vundet hele fem kampe på stribe.

Se Hvidovre – Vejle med online live streaming!

Vejle har været gode imod Hvidovre i 2020

Vejle rykkede i sommeren op fra 1. division, hvor de blandt andet kæmpede imod Hvidovre, som blev besejret i alle tre indbyrdes opgør i den seneste sæson.

Den første kamp blev spillet på Vejle Stadion, hvor hjemmeholdet vandt hele 3-0. Siden fulgte en mere tæt kamp i Hvidovre, som de vandt 1-0 på et meget sent mål af Kjartan Finnbogason, som er fortid i klubben.

Den seneste kamp mellem Vejle og Hvidovre blev spillet i juni måned, og det var et brag af en kamp. Hvidovre var bagud to gange i første halvleg, men gik alligevel til pausen med en føring på 3-2.

Vejle overtog fuldstændigt efter pausen, og vandt kampen 5-3.

Hvad er der sket i Vejle?

Vejles sæson kan deles op i to. Sæsonens første syv kampe gik helt fantastisk, og de nåede endda at være på Superligaens førsteplads for en kort stund.

Siden er det gået helt galt, og nu har Vejle ikke vundet andet end en pokalkamp imod Brabrand i de seneste to måneder.

En del af forklaringen kan være Raphael Dwamenas hjertefejl, som gjorde, at Vejle pillede ham af banen fra slutningen af oktober.

Ganske vist vandt Vejle den efterfølgende kamp uden den talentfulde angriber, men siden har de set ringe ud.

17-årige Wahid Faghir har fået et stort ansvar siden da, og selvom han faktisk har gjort det glimrende, så kan han ikke gøre det alene.

Allan Sousa, som burde være holdets helt store stjerne, har det med at være meget svingende.

Hvad bliver Hvidovre – Vejle?

Når alt det er sagt, så må Vejle alligevel regnes som favoritter til at vinde. Hvidovre hører til i bunden af 1. division, og Vejle skal være stærkere på alle positioner.

Vi tror på 2-1 til Vejle.

Du kan se Hvidovre vs Vejle Boldklub hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • DR TV
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: Gratis* Kvalitet: God
leptop-www 1. Gå til DR TV
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold