IFK Göteborg
vs
FC København

IFK Göteborg - FCK Live Stream: Se IFK - FC København Online

Se IFK Göteborg – FC København online med live streaming! FCK spiller torsdag aften en svær og vigtig udekamp imod Göteborg, og hvis du ikke skal se kampen i TV, så kan du live Europa League-fodbold online!

Nu er det virkelig blevet alvor for FC København, som fik en dårlig lodtrækning i form af svenske IFK Göteborg.

FCK er en klasse eller to over svenskerne, men alternativerne var nogle meget dårlige hold, og derfor er der pres på FCK.

Göteborg er bestemt ikke i nogen god forfatning, hvorfor de også netop har fyret cheftræneren, men til gengæld har de langt flere betydende kampe i benen.

Se IFK Göteborg – FCK online med live streaming!

Hvor gode er IFK Göteborg?

IFK Göteborg er stor klub, hvis storhedstid dog ligger mange år tilbage. De har som det eneste skandinaviske hold vundet UEFA Cuppen, hvilket de gjorde i både 1982 og 1987.

De er dog meget langt fra europæisk storhed i øjeblikket. Efter flere år i bunden af Allsvenskan, så endte de i sidste sæson på syvendepladsen.

De er dog med i Europa League-kvalifikationen fordi de vandt den svenske pokalturnering.

Göteborg er kommet forfærdeligt fra start i denne sæson. Efter 15 kampe på stribe, så valgte klubben at fyre cheftræner Poya Asbaghi, og klubben ligger i skrivende stund på en sløj 12. plads med kun to sejre i 18 kampe.

Spillertruppen er dog noget stærkere end resultaterne ellers antyder. Deres nok største profiler er Jakob Johansson, Sebastian Eriksson og Pontus Wernbloom, som alle er skiftet til Göteborg efter flotte ophold i udlandet.

De har også de tidligere Superliga-spillere Robin Söder, Tobias Sana og Alexander Farnerud i truppen.

Med de navne på holdet, så er der ikke råd til at undervurdere svenskerne på trods af deres dårlige sæson.

FCKs profiler skal levere fra start

FC Københavns helt store mål er som altid at kvalificere sig til et europæisk gruppespil, hvorfor en sejr er nødvendig i Göteborg.

Grundet corona spilles der som bekendt ikke returkampe i kvalifikationen, så fejl kan koste meget dyrt.

Flere af FC Københavns største profiler fik den forgangne sæson ødelagt af skader. Hverken Jonas Wind, Nicolai Boilesen, Viktor Fischer eller Andreas Bjelland kunne holde sig fri for skader i særligt lang tid, men nu er de alle tilbage, og klar til kamp.

Disse spillere skal levere på et højt niveau fra start, hvis FCK skal i Europa League. FCK-holdet har virket ringe i træningskampene, hvilket man dog ikke skal tillægge stor betydning, men de mangler kampform, hvis man sammenligner med Göteborg.

Se IFK Göteborg – FCK online med live streaming!

Hvornår kan man live streame IFK Göteborg – FCK online?

IFK Göteborg – FCK kan live streames torsdag den 17. september kl. 18.00.

Du kan se IFK Göteborg vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp