Inter
vs
AC Milan

Inter - AC Milan Live Stream: Se Inter - AC Milan Online

Du kan se det store opgør mellem Inter og AC Milan direkte med live streaming hos bet365. Ved at live streame Serie A hos bet365, så slipper du for at betale dyrt for streaming-tjenester, og du kan både live streame Inter – AC Milan med mobil, tablet og computer.

Inter er væsentligt bedre kørende, så de må regnes som ret klare favoritter til at slå AC Milan, som har store problemer med at få spillet til at fungere.

Derudover er kampen selvfølgelig meget interessant med danske briller, da to af de bedste danske spillere i form af Simon Kjær og Christian Eriksen spiller for hhv. AC Milan og Inter.

Der venter et brag af en kamp med 80.000 mennesker på et propfyldt San Siro, som er blandt de mest intime og fantastiske fodboldstadions i Europa.

Se Inter – AC Milan med live streaming online!

Mange nye spændende spillere hos både Inter og AC Milan

Inter og AC Milan har begge haft nogle meget hårde år, men der er dog tegn på, at holdene er på vej tilbage til toppen.

Det ser dog væsentligt bedre ud hos Inter, som i denne sæson kæmper med helt i toppen. AC Milan skal være lykkelige, hvis blot de kvalificerer sig til Europa League.

Begge klubber har været særdeles aktive i januar-transfervinduet i håb om at opnå sæsonens mål. Inter har hentet Christian Eriksen, Ashley Young og Victor Moses, og dermed styrket midtbanen voldsomt.

Læg dertil, at de i sommers hentede både Romelu Lukaku og Diego Godin og selvfølgelig træner Antonio Conte.

AC Milan er langt fra lige så godt kørende, men vinterens indkøb har givet håb. Zlatan Ibrahimovic er kommet tilbage, og selvom han nærmer sig de 40 år, så har han stadig meget at byde ind med.

Derudover er den danske landsholdsanfører Simon Kjær også kommet til klubben, så det er nogle markante forstærkninger.

Inter har overtaget i Derby della Madonnina

Inter har generelt set haft et stærkere hold end AC Milan i de seneste mange år, men man plejer at sige, at det er underordnet i de store derby-kampe, som lever deres eget liv.

Inter har været klart stærkest i de seneste fem indbyrdes kampe i Serie A. Fire af kampene er endt med sejre til Inter, mens en enkelt kamp er endt uafgjort. Milan ahr dog vundet en Coppa Italia-kamp med 1-0 efter forlænget spilletid i mellemtiden.

Milans seneste sejr over Inter i Serie A fandt sted i januar 2016.

Se Inter – AC Milan online med live streaming!

Hvornår kan man live streame Inter – AC Milan online?

Inter – AC Milan kan live streames søndag den 9. februar kl. 20.45.

Du kan se Inter vs AC Milan hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte