Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Inter
vs
Juventus

Se Inter - Juventus: Live Streaming og TV Online

Se Inter – Juventus med online live streaming hos bet365! Ved at oprette en konto hos bet365, så får du adgang til at live streame alle kampe fra den italienske Serie A, og du kan starte med søndagens topkamp mellem Inter og Juventus.

Søndag aften mødes Italiens to stærkeste fodboldhold. Ganske vist ligger AC Milan fortsat på førstepladsen, men det vurderes mere sandsynligt, at enten Inter eller Juventus vinder Serie A.

Kampene mellem Inter og Juventus kaldes Derby d’Italia, og bliver regnet som den største kamp i italiensk fodbold.

Rivaliseringen går langt tilbage, men det tog for alvor fart i 1997/1998-sæsonen, hvor en meget kontroversiel dommerkendelse gik Juventus’ vej, og der kommer til at være meget tænding på banen, når de to mandskaber betræder banen på Guiseppe Meazza i Milano.

Du kan se hele kampen online på både mobil, tablet og PC hos bet365!

Juventus kan indhente Inter med sejr i Milano

Juventus har bestemt ikke haft en god sæson. Andrea Pirlo overtog styringen fra Maurizio Sarri i sommer, og han har en helt fantastisk trup til rådighed, så forventningerne var selvfølgelig store.

Den Gamle Dame ligger i skrivende stund på fjerdepladsen i Serie A med 33 point efter 16 kampe. AC Milan fører ligaen med 40 point efter 17 kampe, mens Inter har 37 point efter 37 kampe.

Juventus kan altså tage et kæmpe skridt mod toppen af den bedste italienske række, hvis de formår at besejre Inter på udebane, hvilket bestemt ikke bliver nemt.

Generelt er Juventus ganske stærke imod Inter. De seneste fem indbyrdes opgør er endt med tre Juventus-sejre og en enkelt uafgjort.

Det er dog første gang, at Juventus møder Inter med Antonio Conte ved roret.

Christian Eriksen kan spille ny rolle

Vi er midt i transfervinduet, hvor mange øjne selvfølgelig er rettet imod Christian Eriksen. Han har nu været i Inter i et år, og han er på ingen måde faldet til hos Antonio Conte, som har meget klare og bestemte forventninger til sine spillere.

Det virker dog lidt svært at finde en klub, som kan betalte den enorme løn, den danske landsholdsspiller får i Inter.

Det seneste nye i historien om Eriksen er, at han nu bliver afprøvet længere tilbage på banen som en dybdeliggende playmaker.

Efter at have øvet det i træningen, så startede Eriksen inde i Coppa Italia-kampen imod Fiorentina, som blev vundet efter forlænget spilletid.

Danskeren spillede 120 minutter i midtugen, så det må vurderes, at Marcelo Brozovic starter inde i søndagens topkamp, hvor Eriksen dog bør få noget spilletid.

Hvornår kan man se Inter – Juventus live stream?

Inter – Juventus kan live streames søndag den 17. januar 2021 kl. 20.45.

Du kan se Inter vs Juventus hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte