Inter
vs
Sampdoria

Se Inter - Sampdoria Online Live Streaming

Se Serie A-kampen mellem Inter og Sampdoria direkte med online live streaming hos bet365. Inter spiller en meget vigtig i kamp søndag aften, når de tager imod Sampdoria hjemme på Giuseppe Meazza i Milano, og du kan se kampen med live stream hos bet365.

Ved at live streame fodbold hos bet365 kan du live streame samtlige kampe fra Serie A, Coppa Italia, La Liga, Copa del Rey og mange andre turneringer.

Du kan både live streame med PC, mobil og tablet.

Inter har haft et hårdt program med både Serie A, Coppa italia og Europa League, men de kan ikke tåle endnu et pointtab.

De får besøg af et Sampdoria-hold, som er utroligt ustabile i øjeblikket. Inter storfavoritter, og selv hvis Inter-træner Antonio Conte roterer i startopstillingen, så skal de være klart bedre end Sampdoria.

Derudover bliver det selvfølgelig spændende at se om Christian Eriksen kommer til at starte inde. Han har været en del på bænken i de seneste par kampe i Serie A, men det er et spørgsmål om tid før han bliver en stamspiller på Inter-holdet.

Se Sampdoria – Inter med live streaming hos bet365.

Inter spiller femte kamp på 14 dage

Det er hårdt at være Inter-spiller i disse dage. Træner Antonio Conte er kendt for at være utroligt krævende i forhold til spillernes fysik, og så har de tilmed et meget tæt kampprogram for tiden.

Søndag aften spiller Inter den femte kamp på kun 14 dage, så man forstår godt, at der blev hentet forstærkninger ind i januar.

Foruden Christian Eriksen kom Ashley Young og Victor Moses også til klubben, hvor de skal aflaste Danilo D’Ambrosio, Kwadwo Asamoah og Antonio Candreva på de to wingbacker.

Omvendt er det kun Sampdorias tredje kamp i samme periode, så det giver selvfølgelig gæsterne en fysisk fordel, hvilket de får brug for.

Inter har vundet de seneste fem kampe imod Sampdoria

Der har generelt været klasseforskel på Inter og Sampdoria i de seneste par år, hvilket man også kan se på de indbyrdes resultater.

Inter har vundet de seneste fem kampe imod Sampdoria, og det seneste møde mellem de to hold endte med en 3-1-sejr tidligere på sæsonen.

Kampen blev spillet den 28. september. Stefano Sensi, Alexis Sanchez og Roberto Gagliardini scorede Inters mål, mens Jakub Jankto scorede for Sampdoria.

Starter Christian Eriksen inde?

Antonio Conte har fra starten meldt ud, at Eriksen skal køres stille og roligt ind på Inter-holdet. Langt de fleste gange er han startet på bænken, hvor han så er kommet på banen i anden halvleg.

Flere gange har man set, hvor dygtig en spiller, Christian Eriksen er, så det er nok et spørgsmål om tid før han er fast mand på holdkortet.

Det ville være overraskende, hvis ikke Christian Eriksen kommer til at starte inde søndag aften, når Inter tager imod Sampdoria i den meget vigtige kamp, hvor Inter skal vinde for at hænge på Lazio og Juventus i toppen.

Se Inter – Sampdoria med live streaming hos bet365.

Hvornår kan man live streame Inter – Sampdoria?

Inter – Sampdoria kan live streames søndag den 23. februar kl. 20.45.

Du kan se Inter vs Sampdoria hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte