Inter
vs
Sassuolo

Se Inter - Sassuolo online live streaming!

Se Serie A-kampen mellem Inter og Sassuolo direkte med online live stream hos bet365. Ved at oprette en konto hos bet365, har du muligheden for at live streame samtlige kampe fra ligaer som Serie A, Coppa Italia, La Liga og meget andet.

Inter er storfavoritter, når de søndag eftermiddag tager imod Sassuolo hjemme på Giuseppe Meazza i Milano.

Efter de seneste par ugers svingende resultater, så er en sejr fuldstændig nødvendig for Inter, hvis de skal holde sig inden i mesterskabskampen, hvor de både er bag Lazio og Juventus i øjeblikket.

Desværre for Inter, så blev deres store derby-kamp imod Juventus udsat, men de har til gengæld spillet Coppa Italia imod Napoli i mellemtiden.

Se Inter – Sassuolo med live streaming hos bet365.

Inter er tvunget til at vinde

Efter en ellers meget flot sæson i Serie A, så har Inter nu afstand op til mesterskabsrivalerne fra Juventus og Lazio.

Lazio fører Serie A i skrivende stund med 62 point efter 26 kampe. De har henholdsvis to og otte point ned til Juventus og Inter, som til gengæld har spillet hhv. en og to kampe færre, så det kommer nok til at blive tæt.

Situationen er dog meget klar for ambitiøse Inter, som nærmest er tvunget til at vinde alle kampe i Serie A, som det ser ud nu.

Hvis man skal gøre forhåbninger om at vinde mester Scudettoen i denne sæson, så går det i hvert fald ikke at smide point imod Sassuolo på hjemmebane.

Kampen bliver til gengæld spillet uden tilskuere, så Inter har ikke de omkring 60.000 fanatiske fans, som de plejer at have på Giuseppe Meazza.

Sassuolo i forbedring

Sassuolo har leveret flotte resultater i de seneste par sæsoner, men de er ikke just skræmmende i denne sæson.

De kom rigtigt skidt fra start, men nu er de begyndt at få bedre resultater. Deres seneste kamp blev spillet for tre uger siden på grund af den omtale coronavirus, og da tabte de 1-0 på hjemmebane imod Parma.

Til gengæld havde Sassuolo fået 10 point ud af de foregående fire kampe, hvor de blandt andet slog Roma med 4-2, så de viste gode tegn før den relativt lange pause.

Inter har samtidigt spillet Europa League-kampe, så de er måske i bedre kampform end Sassuolo, men det er svært at sige, hvor meget det betyder, når først kampen går i gang.

Det forventes at den danske stjerne, Christian Eriksen, kommer til at starte inde, og han kan få en stor rolle.

Se Inter – Sassuolo med online live streaming hos bet365.

Hvornår kan man se Inter – Sassuolo online?

Inter – Sassuolo kan live streames søndag den 8. marts kl. 15.00.

Du kan se Inter vs Sassuolo hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte