Kampskema
Juventus
vs
AC Milan

Juventus - AC Milan Live Stream: Se Juve - Milan Online!

Se Coppa Italia-kampen mellem Juventus og AC Milan direkte med online live streaming hos bet365. AC Milan kommer på en svær opgave på udebane imod Juventus i semifinalen i den italienske pokalturnering.

Den omvendte kamp på San Siro i Milano endte 1-1, så Juventus har det klart bedste udgangspunkt før returkampen på Allianz Stadium i Torino, hvor Den Gamle Dame er notorisk stærke.

På grund af coronavirus, som hærger i det nordlige Italien, så bliver kampen spillet uden tilskuere, hvilket selvfølgelig er ærgerligt, men der venter alligevel en meget spændende fodboldkamp.

Der er stor sandsynlighed for, at vi får Simon Kjær at se, da han har fået en fin start i det centrale forsvar hos AC Milan.

Desværre for gæsterne, så de må klare sig uden Zlatan Ibrahimovic, som har karantæne efter en advarsel i det første opgør.

Se Juventus – AC Milan med live streaming hos bet365.

Juventus har problemer

Juventus har haft monopol på titlerne i italiensk fodbold i de seneste mange år, men i denne sæson kommer de til at kæmpe hårdt for det.

De fører ganske vist stadig Serie A, men hverken deres præstationer eller resultater er særligt overbevisende.

Man skulle ellers tro, at Juventus ville dominere voldsomt i denne sæson. Deres trup har nærmest aldrig været så stærk.

Der er så meget bredde i truppen, at de ikke fandt plads til en spiller som Emre Can i deres Champions League-trup, og han er med det samme blevet en profil i Dortmund.

Kigger man på de seneste fem kampe, så har Juventus formået at besejre Brescia og SPAL med hhv. 2-0 og 2-1, men de har i samme periode tabt imod Lyon og Verona, mens de spillede 1-1 imod AC Milan i den første semifinale i Coppa Italia.

Derfor begynder der at være et stort pres på træner Maurizio Sarri, hvis ikke de forbedrer sig i den kommende periode.

Kaos i AC Milan

Det går bestemt ikke bedre hos AC Milan, som kun har vundet en af de seneste fem kampe. Foruden de svingende resultater, så er der også kaos udenfor banen, hvor de netop har sagt farvel til direktør Zvonimir Boban.

Derudover forventes det også, at Paolo Maldini snart er fortid i klubben. Der har været utroligt mange forskellige folk i ledelsen i de seneste par år, og det er fortsat svært at se en vej ud af krisen.

Til kampen imod Juventus må AC Milan endda undvære Zlatan Ibrahimovic, som ellers er blevet en vigtig spiller på kort tid.

Se Juventus – AC Milan online med live streaming hos bet365.

Hvornår kan man se Juventus – AC Milan?

Juventus – AC Milan kan live streames onsdag den 4. marts kl. 20.45.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår