Kolding IF
vs
Vejle Boldklub

Kolding - Vejle Live Stream: Se Kolding - Vejle online!

Se Kolding – Vejle online live stream

Du kan se pokalkampen mellem Kolding og Vejle direkte med online live streaming. Der venter et spændende lokalopgør i DBU Pokalen, når Vejle kommer på besøg hos Vejle, og du kan live streame kampen online!

Der er to rækker til forskel på Kolding IF og Vejle Boldklub, men derfor kan det sagtens gå hen og blive en tæt kamp på Autocentralen Park i Kolding.

Kolding spiller fremragende, og henter mange point i 2. division, og de tager masser af selvtillid med til kampen imod Vejle, som har problemer i Superligaen.

Pokalkampe lever ofte deres eget liv, og derfor kan vi se frem til masser af underholdning mellem Kolding og Vejle. Se kampen online med live streaming!

Kolding og Vejle har været en og samme klub

Vejle Boldklub er en af de mest traditionsrige klubber i Danmark. Flere af historiens største danske spillere kommer fra Vejle, og der er virkelig en stolt historie i klubben.

Derfor var det også en overraskende udvikling, da Vejle og Kolding i 2011 valgte at fusionere under navnet Vejle Boldklub Kolding.

Fansene af de to holds var klubber var selvfølgelig imod tiltaget, og det blev heller aldrig nogen succes på banen.

To år senere valgte man at opdele klubberne igen, og siden er Vejle Boldklub blevet overtaget af ejere fra Kina og Moldova. Vejle og Kolding har ikke mødt hinanden siden fusionen, og det giver et ekstra krydderi til kampen.

Kolding topper 2. division

Kolding har levet en meget anonym tilværelse siden opdelingen af de to klubber, men de er måske på vej imod bedre tider.

Kolding IF ligger i øjeblikket på førstepladsen i 2. divisions gruppe 1, og har således sat kursen imod en oprykning.

Der resterer mange kampe af sæsonen endnu, men det er værd at bemærke, at Kolding er det eneste hold i 2. division, der fortsat ikke har tabt en kamp.

Kolding slog Silkeborg KFUM ud i deres første pokalkamp i denne sæson, hvorefter de overraskede ved at besejre Randers FC efter forlænget spilletid, så de har alle bevist sig imod Superliga-modstand.

Vejle har problemer i Superligaen

Vejle har selvfølgelig et stærkere hold i kraft af deres placering i Superligaen, men de har store problemer med at hente point i øjeblikket.

Efter en ret flot og overraskende start på Superligaen, så ligger Vejle nu på 13. pladsen med kun 12 point efter 14 kampe, og de har ikke vundet en ligakamp siden den 21. september, hvor de vandt 1-0 over Esbjerg.

Situationen i Superligaen kan muligvis få Vejle til at nedprioritere DBU Pokalen, og det kan blive Koldings fordel.

Hvordan ender Kolding – Vejle live stream?

Vejle er favoritter, men Kolding får god støtte fra tilskuerne, og de kan sagtens lave overraskelsen.

Hold øje med

Nichlas Knudsen, Kolding og Allan Sousa, Vejle.

Hvornår kan man se Kolding – Vejle live stream?

Kolding – Vejle spilles onsdag den 31. oktober kl. 19.00.

OBS: Kampen kan alligevel ikke live streames, men vi opdaterer såfremt, der skulle komme nyt.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere