Lazio
vs
Inter

Lazio v Inter Live Stream: Se Lazio - Inter Online

Se Lazio – Inter online med live streaming hos bet365! Søndag aften mødes førerholdet fra Inter og Lazio, som i øjeblikket er på tredjepladsen i Serie A, og du kan se topkampen direkte med live stream hos bet365.

Ved at live streame fodbold hos bet365, så kan du både benytte mobil, PC og tablet. Samtlige kampe i Serie A og Coppa Italia kan live streames hos bet365.

Se Lazio – Inter lige her!

Kan Lazio og Inter kæmpe med om guldet?

Juventus, som har domineret italiensk fodbold totalt i det seneste årti, får kamp til stregen i Serie A i denne sæson.

Inter topper i øjeblikket ligaen på en bedre målscore end Juventus, mens Lazio kun er et enkelt point efter de to tophold.

Der er kun 15 kampe tilbage af ligaen, så man må formode, at det bliver et tæt kapløb. Kigger man på formkurven samt det faktum, at Juventus også skal konkurrere i Champions League, så kan det på ingen måde udelukkes, at både Inter og Lazio kan vinde en Scudetto.

Juventus har selvfølgelig den klart stærkeste trup, men der er en smule uro i klubben i øjeblikket.

Lazio har været et stabilt subtophold i flere sæsoner under Simone Inzaghi, mens Inter for alvor tog et spring før sæsonen, da de hentede Antonio Conte til klubben.

De solgte Mauro Icardi, og hentede derefter spillere som Romelu Lukaku og Diego Godin. Derudover kom Christian Eriksen til klubben i januar, så det er efterhånden en meget slagkrafig trup.

Inter har spillet onsdag

Mens Lazio ikke har været i aktion siden søndagens 1-0-sejr i Parma, så har Inter omvendt spillet en hård pokalkamp imod Napoli i onsdags.

Det har tvunget Antonio Conte til at restituere flere spillere, men man må formode, at Inter stiller op i klart stærkeste opstilling søndag aften.

De har en reel chance for at vinde Serie A, hvilket må prioriteres højere end noget andet, og heldigvis for Inter, så har de en bred trup.

Det styrker alt andet lige Lazios muligheder for at vinde søndagens topbrag på Stadio Olimpico i Rom, hvor man må formode, at der kommer omkring 60.000 tilskuere.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem Lazio og Inter er endt med tre Inter-sejre, mens Lazio har vundet to gange.

Inter har på papiret et stærkere hold, men omvendt er Lazio meget svære at spille imod i Rom, så det er svært at pege på en favorit.

Se Lazio – Inter online med live streaming hos bet365!

Hvornår kan man live streame Lazio – Inter?

Lazio – Inter kan live streames søndag den 16. februar kl. 20.45.

Du kan se Lazio vs Inter hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår