Liverpool
vs
Atletico Madrid

Se Liverpool - Atletico Madrid Live Streaming!

Se Liverpool – Atletico Madrid direkte med live streaming online! Der venter et brag af en kamp onsdag aften på Anfield, når Liverpool tager imod Atletico Madrid i Champions League, og du kan selvfølgelig se kampen med online live streaming.

Liverpool har endelig mødt lidt modgang efter en ellers utrolig sæson. De er røget ud af FA Cuppen efter nederlag imod Chelsea, mens de også tabte imod Watford.

Det ændrer dog ikke på, at de er på vej til at vinde Premier League for første gang, og de står ligeledes med fine muligheder for at komme langt i Champions League.

Det kræver dog i første omgang, at de besejrer Atletico Madrid, hvilket sagtens kan vise sig at blive besværligt.

Atletico Madrid er normalt utroligt stærke til at forsvare en føring, men der er ingen tvivl om, at de kommer til at få det svært på Anfield, hvor Liverpool er ufattelig stærke.

Se Liverpool – Atletico Madrid online live streaming!

Atletico slog Liverpool i Madrid

For godt tre uger siden tog Atletico Madrid-holdet imod Liverpool hjemme på Wanda Metropolitano i den første 1/8-finale.

Her fik de spanske værter en drømmestart, da midtbaneprofilen Saul scorede til 1-0 efter kun fire minutter.

Chancen opstod ganske tilfældigt efter et hjørnespark, og spanieren skulle blot prikke bolden ind bag Alisson i målet.

Det satte Atletico i en ganske komfortabel position, hvor de kunne stå lavt på banen, og forsvare den hjem.

De kom måske lige lovligt langt tilbage, og havde svært ved at selv at etablere angreb, men de formåede at holde Liverpool væk fra de helt store chancer, og de vandt dermed kampen med 1-0.

Med det resultat er det fuldstændig åbent før returkampen på Anfield i Liverpool, hvor The Reds er vanvittigt stærke.

Liverpool får hjælp fra Anfield

Liverpool har en af de bedste hjemmebaner i europæisk fodbold. Faktisk har deres resultater i Champions League ikke været særligt skræmmende på udebane i de seneste par år, men de plejer at feje al modstand af vejen hjemme på Anfield.

Vi skal helt tilbage til den 26. september 2018 for at finde deres seneste nederlag, og det var endda en Carabao Cup-kamp imod Chelsea.

Deres seneste nederlag i Champions League- og Premier League-regi fandt sted den 23. april 2017, hvor Crystal Palace vandt 2-1 på Anfield.

Siden har Liverpool udviklet sig til et af Europas allerbedste fodboldhold, og deres resultater selvfølgelig for sig selv.

I sidste sæson tabte de med 3-0 på Camp Nou i Barcelona for så at vinde hele 4-0 hjemme på Anfield, så deres nederlag imod Atletico Madrid ryster dem nok ikke.

Se Liverpool – Atletico Madrid online live stream!

Hvornår kan man se Liverpool – Atletico Madrid live stream?

Liverpool – Atletico Madrid kan live streames onsdag den 11. marts kl. 21.00.

Du kan se Liverpool vs Atletico Madrid hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold