Kampskema
Liverpool
vs
FC Midtjylland

Se Liverpool - FC Midtjylland Online Live Stream

Se Champions League-kampen Liverpool – FC Midtjylland med online live streaming! Der venter en utrolig stor kamp på Anfield i Liverpool, når de forsvarende Premier League-vindere tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland, og du kan live streame hele kampen online.

FC Midtjylland fik bestemt ikke den ønskede start på Champions League-gruppespillet, da de i onsdags tabte hele 4-0 hjemme på MCH Arena imod Atalanta.

Der var klasseforskel på de to mandskaber, og det er svært at forestille sig, at det bliver en nemmere kamp på udebane imod Liverpool.

Selvom det er blevet sagt flere gange i løbet af de seneste par måneder, så er dette bare FC Midtjyllands klart største kamp i deres 21-årige i historie.

Se Liverpool – FC Midtjylland online med live streaming!

FC Midtjylland var chanceløse imod Atalanta

FC Midtjylland fik for en uge siden debut i Champions League-turneringen. FCM blev således det femte danske hold til at prøve kræfter med verdens bedste klubhold, men de fik også en historisk dårlig start.

De mødte italienske Atalanta hjemme på MCH Arena. Der var på forhånd lagt op til en svær kamp, men der var alligevel tro på FCM-holdet.

Det var relativt jævnbyrdigt i de første 20-25 minutter, hvor FC Midtjylland fik sat flere flotte angreb sammen.

Herfra ændrede kampen sig, og det gik pludseligt meget hurtigt. Duvan Zapata, Papu Gomez og Luis Muriel scorede tre mål i løbet af 17 minutter, og med en pauseføring på 3-0, så var kampen allerede lukket.

Kampen endte 4-0, og FC Midtjylland fik dermed en ekstremt svær start på CL-gruppespillet.

Da Ajax tabte deres hjemmekamp imod Liverpool med 1-0, så virker det som om, at Atalanta og Liverpool går videre fra gruppen, mens Ajax og FCM skal kæmpe om tredjepladsen, der giver adgang til Europa League.

Kan FC Midtjylland presse højt på Anfield?

FCM-træner Brian Priske har gjort det meget klart, at FC Midtjylland kommer til at spille på den samme måde uanset om modstanderen er Brøndby eller Liverpool.

De vil gerne praktisere det høje og aggressive presspil, som har givet dem store succes i både Superligaen og Champions League-kvalifikationen, men det er selvfølgelig svært, når man pludselig møder de bedste hold i Europa.

Vi formoder, at FC Midtjylland går på banen med deres klassiske udtryk, men de kan selvfølgelig blive tvunget tilbage på banen, hvis Liverpool kommer stærkt ud.

Selvom Liverpool også har mange vigtige Premier League-kampe for tiden, så forventes det umiddelbart ikke, at LFC-manager Jürgen Klopp skifter ret meget ud på holdet.

Det bliver meget spændende at se de danske mestre fra FC Midtjylland imod et af Europas allerbedste hold.

Liverpool må undvære vigtige Virgil van Dijk, hvilket svækker deres forsvar markant. Derudover, så efterlader deres offensive backer meget rum bag sig, og det skal FCM udnytte.

Se Liverpool – FC Midtjylland online live streaming!

Hvornår kan man se Liverpool – FC Midtjylland online live stream?

Liverpool – FC Midtjylland kan live streames tirsdag den 27. oktober kl. 21.00.

Du kan se Liverpool vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold