Liverpool
vs
Manchester United

Se Liverpool - Manchester United | Live Stream PL Online

Du kan se Premier League-kampen mellem Liverpool og Manchester United direkte med online live streaming!

Der venter et brag af en kamp på Anfield i Liverpool, når ærkerivalerne fra Manchester United besøger Liverpool FC, som er godt på vej til at vinde Premier League for første gang.

Liverpool er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen og de har et væsentligt bedre hold. Alligevel kan man ikke udelukke en overraskelse, da Manchester United har været stærke imod de andre tophold, hvor de kan spille på kontra.

Det er en af verdens største fodboldkampe, og du skal selvfølgelig se med, når Liverpool tager imod Manchester United i Premier League.

Liverpool kan ikke tabe på Anfield

De forsvarende Champions League-vindere fra Liverpool, som i øjeblikket er i gang med at vinde Premier League i overbevisende stil, har efterhånden manifesteret sig som verdens bedste klubhold.

The Reds er ubesejeret i de seneste 50 kampe i Premier League, og derfor er det svært at forestille sig et kriseramt mandskab som Manchester United vil bryde den stime.

Liverpool er dog ramt af nogle skader i øjeblikket. Jürgen Klopp må formentlig stille op uden Joel Matip, Dejan Lovren, Fabinho, James Milner og Naby Keita, som alle kunne spille en rolle.

De to førstnævnte kan dog erstattes af Joe Gomez, som har gjort det glimrende ved siden af Virgil Van Dijk.

Fabinho har været en vigtig spiller, men de har tydeligt bevist, at de sagtens kan spille uden ham.

Liverpool har vundet de seneste fem kampe uden at indkassere et mål, herunder en vild 4-0-sejr på udebane imod Leicester.

Manchester United har problemer på udebane

Historien er en helt anden i Manchester United, som fortsat har svært ved at komme tilbage på sporet efter Sir Alex Ferguson forlod klubben.

Mens resultaterne har været nogenlunde gode hjemme på Old Trafford, så har de store problemer på udebane.

Hvis man ser på resultaterne i Premier League, så har de kun fået 12 point ud af 11 kampe. Tre af disse er blevet vundet, og en af disse var endda imod Manchester City, hvor de var fantastisk i kontrafasen.

Med hurtige folk som Daniel James, Anthony Martial og Marcus Rashford, så vil det med garanti også være taktikken at stå lavt på Anfield, så de kan sætte dem i scene.

Det skal dog også med, at Manchester United har spillet en relativt vigtig FA Cup-kamp i midtugen, hvor de mødte Wolverhampton, hvilket selvfølgelig har kostet kræfter.

Se Liverpool – Manchester United på nettet med live streaming!

Hvornår kan man live streame Liverpool – Manchester United?

Liverpool – Manchester United kan live streames søndag den 19. januar kl. 17.30.

Du kan se Liverpool vs Manchester United hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold