Kampskema
Liverpool
vs
Manchester United

Se Liverpool - Manchester United Online Live Stream

Se Liverpool – Manchester United online med live streaming! Der venter en fantastisk kamp i Premier League, når Liverpool tager imod Manchester United, og du kan live streame hele kampen online!

Søndagen byder på en vaskeægte topkamp i den engelske Premier League. De forsvarende mestre fra Liverpool tager imod Manchester United, som i skrivende stund indtager førstepladsen i ligaen.

Liverpool har en skræmmende stærk statistik på Anfield, hvor de ikke har tabt en Premier League-kamp i flere år, men der kommer ingen tilskuere på stadionet, hvilket kan være Manchester Uniteds mulighed.

Man United-holdet har løftet sig igennem efteråret, selvom de blev sendt ud af Champions League. De står nu med en reel mulighed for at vinde Premier League for første gang i mange år, men i første omgang skal de slippe fra Anfield uden et nederlag, hvilket kan blive meget svært.

Se Liverpool – Manchester United online med live streaming!

Liverpool og Man United vandt i weekenden

Liverpool og Manchester United skulle i weekenden forsøge at spille sig videre fra den tredje runde af FA Cuppen.

Liverpools kamp blev noget nemmere, da Aston Villa tidligere på ugen blev ramt af corona, hvorfor de lukkede deres træningsanlæg ned.

Det betød, at Liverpool uden de store problemer kunne vinde fredagens kamp med 4-1. Jürgen Klopp havde endda lejlighed til at spare profilerne, mens de har haft en pause på ni dage op til denne kamp.

Manchester United spillede lørdag imod Watford, som gav debut til danske Philip Zinckernagel. Her blev det til en 1-0-sejr på et tidligt mål af Scott McTominay.

Manchester United vil stå lavt på banen

Manchester United har under træner Ole Gunnar Solskjær haft ret stor succes i de svære kampe, når de møder de andre storklubber.

Her har planen ofte været at stille sig langt tilbage, og forsøge at tvinge modstandernes forsvar til at komme langt frem på banen.

Det kan United så udnytte i kontrafasen, hvor hurtige spillere som Marcus Rashford, Anthony Martial og Daniel James er meget svære at følge med.

Liverpool har normalt ikke noget imod at presse modstanderne tilbage foran eget mål, når de spiller på Anfield.

De seneste fem indbyrdes kampe mellem LFC og MUFC er endt med to Liverpool-sejre, to uafgjorte og en enkelt Manchester United-sejr.

Medmindre Liverpool bliver hårdt ramt af skader og sygdom, så går de ind til kampen som klare favoritter, men det bliver nok ikke en nem kamp.

Se Liverpool – Manchester United med online live streaming!

Hvornår kan man se Liverpool – Manchester United live stream?

Liverpool – Manchester United kan live streames søndag den 17. januar kl. 17.30.

Du kan se Liverpool vs Manchester United hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold