Liverpool
vs
Real Madrid

Se Liverpool - Real Madrid Online: Live Stream CL Kvartfinale

Se Liverpool – Real Madrid online med live streaming! Der venter en stor Champions League-kvartfinale, når Liverpool tager imod Real Madrid på Anfield, og du kan selvfølgelig se hele kampen online med live stream.

Real Madrid vandt det første opgør på Alfredo Di Stefano med 3-1 efter en flot præstation, hvorfor de selvfølgelig også er favoritter til at gå videre til semifinalen.

Liverpool kan dog spille sig videre med eksempelvis 2-0, så det er langt fra afgjort.

Både Real Madrid og Liverpool er langt stærkere offensivt end defensivt, da der mangler et hav af forsvarsspillere, som sidder ude med skader.

Af disse grunde ligner det bestemt en underholdende kamp, omend Real Madrid kan gå afventende ind til kampen.

Se Liverpool – Real Madrid online!

Real Madrid nærmer sig topformen

Real Madrid har gang i en vanvittig uge med to Champions League-kvartfinaler imod Liverpool og El Clasico imod FC Barcelona, som de lørdag aften vandt med 2-1 hjemme i Spanien.

Efter flere dårlige perioder i denne sæson, så er det som om Real Madrid er ved at ramme topformen.

Vi har flere sæsoner set samme tendens på Zinedine Zidanes Real Madrid-mandskab, og med weekendens resultater, så er de nu også favoritter til at vinde La Liga.

Lucas Vazquez blev dog skadet, og kommer ikke tilbage i denne sæson. Derudover bliver hverken Dani Carvajal, Sergio Ramos eller Raphael Varane klar til kampen, så det er en meget svækket defensiv, hvilket i øvrigt også gælder Liverpool.

The Reds må stadig klare sig uden Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez, så Ozan Kabak og Nathaniel Phillips får formentlig chancen i midterforsvaret.

Liverpool mangler Anfield med tilskuere

Der er få hold i Europa, hvis hjemmebane har større betydning end Liverpool. De har lavet mange fantastisk comebacks på Anfield, men det har selvfølgelig været med tilskuernes indflydelse.

Liverpools tidligere så vanvittige stime af kampe uden nederlag på hjemmebane blev vekslet til utrolige seks nederlag på stribe.

De har selvfølgelig niveauet til at vende opgøret på hovedet med så stærke spillere på holdet, men flere af profilerne er simpelthen ikke i topform.

Hvad bliver Liverpool – Real Madrid?

Liverpool vil formentlig lægge et højt pres på Real Madrid, som omvendt kan udnytte det i kontrafasen, hvis Vinicius Jr. endnu engang er skarp.

Selvom vi tror på en Liverpool-sejr, så bliver det næppe nok til at gå videre til Champions League-semifinalen.

Vi tror på 2-1 til Liverpool.

Du kan se Liverpool vs Real Madrid hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold