Kampskema
Liverpool
vs
Sheffield U.

Se Liverpool - Sheffield United Online | Premier League

Du kan se Premier League-kampen mellem Liverpool og Sheffield United direkte med online live streaming!

Der venter en god og underholdende omgang fodbold på Anfield i Liverpool, når oprykkerne fra Sheffield United kommer på besøg, og hvis du ikke længere ser fodbold i TV, så kan du live streame Premier League online.

Liverpool er godt på vej imod deres første Premier League-trofæ, og de virker ude af stand til at tabe fodboldkampe i øjeblikket.

Man ved dog aldrig i fodbold, og særligt efter Liverpools hårde program i december, hvor de spillede VM for klubhold og en masse kampe i Premier League.

Liverpool er vanvittigt stærke på Anfield

Liverpool har været inde i en vild udvikling siden, at Jürgen Klopp overtog mandskabet for nogle år tilbage.

De er gået fra at være et ustabilt subtophold til at være verdens måske bedste klubhold i øjeblikket. De er forsvarende Champions League-vindere, og meget skal gå galt, hvis ikke Liverpool skal vinde Premier League 2019/2020.

Det er særligt hjemme på Anfield, at de er stærke. De har ikke tabt hjemme i de seneste 50 hjemmekampe i Premier League, så det er svært at forestille sig, at Sheffield løber med de tre point.

Derudover har de vundet 17 kampe på stribe på Anfield i Premier League, mens de dog har haft lidt flere udsving i Champions League.

Sheffield United har været en positiv overraskelse

Selvom Sheffield United uden tvivl kommer til at have det svært på Anfield, så har de været en stor, positiv overraskelse i denne sæson.

De rykkede op efter mange år udenfor den bedste engelske liga, og det var forventet, at de ville kæmpe meget hårdt for ikke at rykke ned, men sådan har det ikke set ud indtil videre.

Efter deres første 20 kampe har de hentet hele 29 point, så det er meget usandsynligt, at de rykker ned.

Efter tre sejre på stribe inden jul, så skuffede de ved at spille 1-1 på hjemmebane imod Watford, mens de senest tabte 2-0 til Manchester City på udebane, hvilket selvfølgelig var forventet.

Den omvendte kamp hjemme på Bramall Lane endte med en sejr på 1-0 til Liverpool, hvor Georginio Wijnaldum scorede The Reds’ mål.

Se Liverpool – Sheffield United med live streaming!

Hvad bliver Liverpool – Sheffield United?

Liverpool er kæmpe favoritter, men de har spillet mange kampe i den seneste måneds tid, så måske vil Jürgen Klopp rotere lidt i startopstillingen.

Vi tror på 3-1 til Liverpool.

Kampens profiler

Sadio Mané, Liverpool og John Fleck, Sheffield United.

Hvornår kan man live streame Liverpool – Sheffield United?

Liverpool – Sheffield United kan live streames torsdag den 2. januar kl. 21.00.

Du kan se Liverpool vs Sheffield U. hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold