Lugano
vs
FC København

Lugano - FCK Live Stream: Se Lugano - FCK Online

FC København kan spille sig tæt på videre avancement i Europa League, når de torsdag aften møder FC Lugano på udebane, og du kan live streame kampen online.

FCK har problemer i Superligaen, men det ser anderledes godt ud i Europa League, hvor de fortsat selv kan afgøre om de vil videre.

Efter de første fire kampe i Europa Leagues Gruppe B ligger FCK og Dynamo Kiev på en delt førsteplads med seks point hver.

Malmø FF følger lige efter med fem point, mens FC Lugano ligger sidst med to point. Alle fire hold derfor fortsat mulighed for at gå videre, men omvendt, så kan det også blive afgjort torsdag aften.

Hvis FCK vinder i Schweiz, mens Dynamo Kiev tager sejren på Stadion i Malmø, så vil det hele være afgjort.

Det bliver dog ikke nemt at vinde imod Lugano selvom de på papiret har et væsentligt stærkere hold.

Se FC Lugano – FCK online med live stream!

FCK har været solide i Europa League

FC København er havnet i en relativt svær pulje. Når det er sagt, så er mulighederne alligevel fine for at gå videre, og efter de første fire kampe er det fortsat helt åbent.

FCK spiller altid meget kalkulerende i europæisk fodbold, og det kan ligeledes ses på resultaterne, da de har spillet tre ud af fire kampe uafgjort.

De var tydeligvis tilfredse med at spille uafgjort i udekampene imod Malmø FF og Dynamo Kiev, mens de hjemme i Parken helst skal vinde.

De kan til dels leve med det ene point imod Dynamo Kiev på hjemmebane, men der skal mindst fire point på kontoen i de sidste to kampe.

Heldigvis så møder de i første omgang relativt overkommelig modstand i form af et Lugano-hold, som bestemt ikke har haft en god sæson.

FC Lugano er i gang med dårlig sæson

FC Lugano kvalificerede sig til Europa League ved at få tredjepladsen i en historisk tæt schweizisk liga, hvor de faktisk var tættere på nedrykning end førstepladsen.

Klubben har stort set ingen erfaring fra europæisk fodbold modsat FC København, som i de seneste 15 år har været fast deltager i europæiske turneringer.

FC København har givetvis deres problemer i Superligaen, hvor de nu er syv point efter FC Midtjylland, men det er intet sammenlignet med FC Lugano.

Siden den 21. juli, hvor den schweiziske sæson startede, har FC Lugano kun vundet fire af de 15 kampe i Super League, nogle kampe i pokalturneringen og så Europa League-kvalifikationskampene imod Klaksvik.

De har en negativ målscore i ligaen, og når man tilmed tænker på, at de ikke spiller på deres eget stadion i Europa League, så skal der være gode muligheder for, at FC København tager tre point med hjem.

FC Luganos stadion er ikke egnet til Europa League-fodbold, hvorfor de spiller deres kampe i St. Gallen, som ligger 250 kilometer væk.

I deres hjemmekampe imod Dynamo Kiev og Malmø FF var der hhv. 1.281 og 1.875 tilskuere, så der venter ikke en skræmmende atmosfære.

Der forventes i øvrigt flere hundrede FCK-tilskuere på tribunerne, så de kommer nok til at dominere kulissen.

Se Europa League-kampen FC Lugano – FCK online med live stream!

Hvad bliver FC Lugano – FCK?

FCK skal være favoritter, selvom de har været meget svingende på udebane i denne sæson. De er dygtige til at få det ønskede resultat i europæiske udekampe, så de taber formentlig ikke kampen.

Vi tror på 1-0 til FCK.

Kampens profiler

Filip Holender, FC Lugano og Damy N’Doye, FCK.

Hvornår kan man live streame FC Lugano – FCK?

FC Lugano – FCK kan live streames torsdag den 28. november kl. 21.00.

Du kan se Lugano vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp