Kampskema
Lyngby
vs
FC København

Se Lyngby - FCK Online: Live Stream Superliga

Se Superliga-kampen mellem Lyngby BK og FC København direkte med live streaming online!

Vores allesammens Superliga er tilbage efter et par måneders pause! Lyngby og FC København genstarter sæsonen med en spændende kamp på Lyngby Stadion, hvor der desværre ikke vil være tilskuere til stede.

Normalt ville der være en fantastisk atmosfære på Lyngby Stadion, når FCK er på besøg, men sådan bliver det selvfølgelig ikke denne gang.

Kampens betydning er dog ikke blevet mindre af de to måneders pause. Lyngby kæmper hårdt for at overleve endnu en sæson i Superligaen, hvilket ville betyde enormt meget for oprykkerne.

Omvendt skal FC København lukke hullet op til FC Midtjylland på Superligaens førsteplads, men det kræver en sejr på Lyngby Stadion, hvor De Kongeblå er meget stærke.

Se Lyngby BK – FC København direkte med live streaming!

FCK-spillerne bør have en fysisk fordel

Coronakrisen har selvfølgelig ramt de danske klubber hårdt. Der er fortsat masser af udgifter, men der har ikke været ret mange indtægter i de seneste par måneder.

Flere af Superliga-klubberne, herunder Lyngby, har valgt at modtage hjælpepakkerne ved at sende medarbejderne hjem fra arbejde.

Det betyder, at Lyngby-spillerne ikke har trænet sammen i omkring en måneds tid. De har selvfølgelig kunne holde den fysiske form ved lige, men kampformen er selvfølgelig langt fra optimal.

FC København har ikke gjort det samme, og derfor burde Ståle Solbakkens FCK-hold have en klar fordel imod Lyngby.

Det er dog svært at spå om, hvordan de forskellige klubber kommer ud af coronakrisen, da alle er blevet ramt.

Man kan desuden ikke vide, hvor gode de forskellige spillere har været til at passe deres individuelle træning.

FCK har haft problemer på Lyngby Stadion

FC København har i mange år haft et enormt overtag i de indbyrdes kampe imod Lyngby. Mens de danske mestre hjemme i Parken er fuldstændigt overlegne, så har de faktisk haft problemer på Lyngby Stadion.

Lyngby har faktisk vundet de seneste to Superligakampe imod FC København på hjemmebane. Begge de kampe blev dog spillet i 2017, så det har ikke nødvendigvis den helt store indflydelse på denne kamp, men om ikke andet, så kan det give Lyngby-spillerne noget tro på tingene.

Lyngby har kun spillet en kamp på hjemmebane i 2020, og her vandt de 2-0 over Esbjerg. Omvendt har FCK været ekstremt svingende i 2020, hvor de har sat point til imod Esbjerg og Silkeborg i Superligaen, mens de har formået at besejre Celtic i Europa League.

Der venter en meget spændende kamp på Lyngby Stadion, hvor der står utroligt meget på spil. Derfor bør kampen være interessant at se på selvom der ikke vil være tilskuere på stadion.

Du kan se Lyngby BK – FC København direkte med online live streaming!

Hvornår kan man se Lyngby – FCK live stream?

Lyngby – FCK live streames mandag den 1. juni kl. 18.00 fra Lyngby Stadion.

Du kan se Lyngby vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp