Kampskema
Lyngby
vs
Hobro

Lyngby BK - Hobro | Live Streaming | Se Superliga online

Live stream Lyngby – Hobro online

Du kan live streame Lyngby BKHobro direkte online. Det kræver blot, at du opretter en konto, og så kan du masser af fodbold fra Superligaen via online live streaming.

Der venter endnu en gyser i Superligaens grundspil. Lyngby ligger stadig på 12. pladsen, og har hårdt brug for point efter nederlaget imod OB i onsdags.

Det samme kan siges om Hobro, som er røget ud af top seks efter en sløj start på foråret. De tabte til FC København, og skal have de tre point, hvis de vil tilbage og spille i mesterskabsslutspillet.

Hobro vandt hele 3-0, da Lyngby besøgte DS Arena tidligere på sæsonen, og nu skal de altså tage revanche hjemme på Lyngby Stadion.

Se Superligakampen mellem Lyngby BK og Hobro direkte via live stream.

Lyngby skal have en sejr

Lyngby har haft et meget hårdt år, og det er helt fortjent, at de ligger tredjesidst i Superligaen. Der resterer kun tre kampe af grundspillet, og det står allerede nu klart, at Lyngby skal spille om nedrykning.

De kommer til at ende i en af de to nedrykningsgrupper, hvor man tager pointene med over. De har ikke vundet i 10 kampe i streg, og de havde en rigtigt dårlig optakt med den truende konkurs.

Lyngby-træner Thomas Nørgaard har udtalt, at spillerne ikke har haft ordentlige træninger, hvilket selvfølgelig koster i grundformen, og det har man kunne se.

En spiller som Mayron George, som var en stor profil i efteråret, har virkelig ikke været god i foråret, og han var fortjent bænket imod OB, men han kunne sagtens komme tilbage i startopstillingen imod Hobro.

Lyngby må uheldigvis undvære midtbanemanden Jesper Christjansen, som sidder ude med karantæne, og han bliver nok erstattet af Martin Ørnskov.

Hobro har været ringe i foråret

Hobro var Superligaens positive overraskelse i efteråret, men de har virkelig ikke haft et godt forår. De spillede 0-0 imod Randers på udebane, men ellers har de tabte deres tre hjemmekampe imod AGF, FC Midtjylland og senest FC København.

Det efterlader dem på syvendepladsen, og de får mere end svært ved at skaffe flere point end OB, AaB og Silkeborg, så de skal nok ikke forvente at være med i top seks.

Forsvarskæmpen Mads Justesen måtte udgå fra onsdagens kamp imod FCK med en ødelagt skulder, og det vides endnu ikke om han bliver klar til kampen imod Lyngby.

Skulderen gik af led, men faldt efterfølgende tilbage på plads.

Hobro og Lyngby har mødt hinanden fire gange på Lyngby Stadion, og Hobro har aldrig vundet der. Til gengæld føltes det som en sejr, da de i 2014 udlignede til 1-1 og dermed stjal oprykningspladsen til Superligaen, og det kan man stadig huske i Lyngby.

Se Superligakampen mellem Lyngby BK og Hobro direkte på live stream.

Hvordan ender Lyngby BK – Hobro live stream?

Det ligner en meget lige kamp, hvor Lyngby måske er smalle favoritter. De har dog ikke vundet i 10 kampe, og vi kan forvente et tæt opgør.

Vi tror på 1-0 til Lyngby efter en hård kamp.

Hold øje med

Gustav Marcussen, Lyngby BK og Pål Alexander Kirkevold, Hobro.

Hvornår kan man se Lyngby BK – Hobro live stream?

Lyngby BK – Hobro spilles lørdag den 3. marts kl. 16.00 på Lyngby Stadion.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår