Lyngby
vs
SønderjyskE Elitesport

Lyngby - SønderjyskE Live Stream | Se Superliga Online

Se Lyngby BK – SønderjyskE live stream

Du kan live streame Superligakampen Lyngby BKSønderjyskE online! Den tredje runde af Superligaen står for døren, og den åbnes med en kamp på Lyngby Stadion mellem Lyngby og SønderjyskE.

Hvis du ikke ser fodbold i TV eller skal på Lyngby Stadion, så kan du live streame kampen direkte på nettet, hvilket er en fordelagtig løsning for fodboldfans i Danmark.

Der venter en interessant kamp mellem oprykkerne fra Lyngby og top seks-bejlerne fra SønderjyskE, som har fået en flot start på sæsonen med fire point i to kampe.

Lyngby havde det svært imod OB i mandags, og kan ligeledes komme til at få en hård kamp imod SønderjyskE.

Se Lyngby – SønderjyskE med live streaming!

Lyngby-spillerne lider fysisk

Lyngby-spillerne havde en hård og lang sæson, da de rykkede op i Superligaen. De havde mange vigtige kampe, hvilket blev afsluttet med playoff-kampene.

Derfor har de ikke haft en særligt lang ferie, hvilket man også har kunne se på Lyngby-spillernes fysiske kondition.

I den første kamp vandt Lyngby ganske vist 2-0 over AaB efter en fin indsats, men i de sidste 20-25 minutter var der ikke meget energi tilbage.

Det blev blot endnu værre, da de i mandags mødte OB på udebane. De kunne godt følge med i de første 60-70 minutter, men herefter knækkede de fuldstændigt sammen.

Taktisk og teknisk er Lyngby helt klar til Superligaen, men de mangler noget fysik, og det kan blive et stort problem på den lange bane.

Omvendt er det et meget ungt hold, Lyngby har, og de skal nok blive bedre som sæsonen skrider frem.

SønderjyskE er kommet fint fra start

Omvendt har SønderjyskE et fysisk stærkt hold. De har altid været kendetegnet ved at fighte meget, og Glen Riddersholm har sat endnu mere fokus på det fysiske aspekt.

Han har hentet nogle spændende spillere til klubben i form af Patrick Banggard, Rilwan Hassan og særligt Mads Albæk, som får en hovedrolle.

De besejrede Randers 2-1 i den første runde efter en flot indsats, og i sidste weekend fik de 1-1 med hjem fra Aalborg.

SønderjyskE er også favoritter til at besejre Lyngby, selvom de har haft svært ved at besejre oprykkerne i de senere år.

Ligner en tæt kamp i Lyngby

Selvom SønderjyskE har det stærkeste hold med væsentlig mere Superliga-erfaring på banen og blandt staben, så bliver det nok en tæt kamp.

Lyngby har god opbakning hjemme på Lyngby Stadion, hvilket giver dem en relativt stor fordel. De er meget mere trygge foran egne fans, så det ligner en tæt kamp.

Det er svært at sige, hvem der kommer til at sidde mest på bolden. Under Glen Riddersholm er SønderjyskE blevet mere boldbesiddende, men Lyngby er heller ikke bange for at holde på kuglen.

Se Lyngby BK – SønderjyskE med live stream!

Hvad bliver Lyngby – SønderjyskE?

SønderjyskE er favoritter, men det er slet ikke givet, at de vinder i Lyngby. Det kunne godt blive en tæt kamp, som ender uafgjort.

Vi tror på 1-1.

Kampens profiler

Hos Lyngby har Frederik Gytkjær vist sig at være en meget skarp angriber med masser af selvtillid.

Mads Albæk kan gå hen, og blive en stor profil i Superligaen for SønderjyskE.

Hvornår kan man live streame Lyngby – SønderjyskE?

Lyngby – SønderjyskE kan live streames fredag den 26. juli kl. 19.00.

Du kan se Lyngby vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold