Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Lyngby
vs
Vejle Boldklub

Lyngby - Vejle Live Stream & TV: Se Lyngby - Vejle Online

Se Lyngby – Vejle med online live streaming! Der venter et brag af en bundkamp på Lyngby Stadion, når Lyngby tager imod Vejle i Superligaen.

Det er to af Superligaens dårligst placerede hold, der mødes i en direkte kamp om at undgå nedrykning.

Lyngby har fået en elendig sæsonstart, men de har faktisk spillet ganske fin fodbold i de seneste par kampe, hvorfor de bør have tro på at kunne slå Vejle.

Vejle kom fantastisk fra start i Superligaen, men de er siden gået lidt døde i det. Man kan sagtens argumentere for, at dette kan blive kampen, der åbner for spillet om nedrykningspladserne, men det kræver formentlig en Lyngby-sejr.

Se Lyngby BK – Vejle online med live streaming!

Det er Lyngbys sidste chance

Det er blevet tid til årets sidste Superliga-runde, og hvilken kamp, søndagen starter med. Superligaens absolutte bundhold Lyngby tager imod oprykkerne fra Vejle, og De Kongeblå er simpelthen tvunget til at vinde.

Lyngby ligger placeret på 12. pladsen med kun tre point efter 12 kampe. Vejle ligger på 10. pladsen med 14 point.

Det er svært at hente 11 point på en direkte konkurrent, men hvis Lyngby vinder kampen, så er hullet kun på otte point, hvilket selvfølgelig gør det mere overskueligt.

Skulle Lyngby vinde kampen, så kan de gå på vinterpause med en tro på tingene, og da der venter masser af kampe i foråret, så er intet afgjort endnu.

Vi tør dog godt lukke Lyngbys sæson, hvis de taber til Vejle, hvilket vil betyde, at de har 14 point op til redningen.

Da Lyngby var på besøg i Vejle tilbage i oktober, var det en fantastisk kamp. Lyngby kom hurtigt foran 1-0, men Vejle udlignede til 1-1 kort før pausen.

Marcel Rømer blev smidt ud efter en times spil, men Lyngby kom alligevel på 2-1. Som så mange gange før, så smed de det væk i slutfasen, da først Jacob Schoop og siden Malte Amundsen scorede de afgørende kasser for Vejle, som vandt 3-2.

Vejle fik vigtig sejr i pokalturneringen

Vejle er inde i en elendig stime – i hvert fald hvis vi udelukkende kigger på Superliga-kampene. Her har de ikke formået at vinde en kamp siden den 26. oktober, og de skal være meget glade for, at AC Horsens og Lyngby ikke har været bedre.

Tirsdag aften vandt Vejle dog en pokalkamp imod Hvidovre, og selvom de havde problemer undervejs, så var de det bedste hold på banen.

Vejle vandt kampen med 3-2, og det kan vise sig at være ekstremt vigtigt, hvis de kan tage noget selvtillid med over til Superliga-kampen imod Lyngby.

Se Lyngby – Vejle med online live streaming!

Hvad bliver Lyngby – Vejle?

Vejle må betegnes som favoritter, men det bliver nok en meget tæt kamp. Uafgjort er ikke noget dumt bud.

Du kan se Lyngby vs Vejle Boldklub hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp