Lyon
vs
Juventus

Lyon - Juventus Live Stream: Se Lyon - Juventus Online

Se Champions League-kampen Lyon – Juventus direkte med online live streaming! Det er en fornøjelse at have Champions League-fodbold tilbage på skærmen, og der venter endnu en god kamp, når Lyon tager imod Juventus hjemme på Groupama Stadium i Lyon.

Juventus er selvfølgelig storfavoritter til at gå videre, men Lyon har tidligere skabt problemer for store hold.

Der venter en fantastisk stemning på det store stadion i Lyon, hvor der kommer omkring 60.000 mennesker, så Juventus kan sagtens få problemer.

Cristiano Ronaldo er i fantastisk form, og han plejer altid at score en masse mål, når vi rammer knockout-kampene i Champions League, så mon ikke han kommer på tavlen onsdag aften.

Se Lyon – Juventus online med live stream!

Juventus jagter fortsat Champions League-trofæet

Juventus har I flere årtier tilhørt den abolutte elite i europæisk fodbold. Mens de har vundet de seneste mange mesterskaber i Italien i 10’erne, så har de haft sværere ved at vinde Champions League.

Juventus vandt senest turneringen i 1996, og har siden været i hele fem finaler, dog uden at vinde.

Derfor er Champions League også den klare første prioritet for Juventus, det skal Cristiano Ronaldo selvfølgelig hjælpe dem til.

I sidste sæson blev de på skuffende vis sendt ud af Ajax, som var den helt store overraskelse i sidste sæson.

Den første kamp i Amsterdam endte 1-1, hvilket var et glimrende udgangspunkt for Juventus, men de tabte 2-1 hjemme på Allianz Stadium i Torino, hvor de ellers er utroligt stærke.

Lyon er stærke på hjemmebane

Lyon er en glimrende lodtrækning for Juventus, når man kigger på de andre hold. Alligevel bliver det en besværlig udekamp i det sydfranske, hvor der venter en vild atmosfære fra omkring 60.000 tilskuere.

At Lyon er et stærkt hold på hjemmebane kan man også se på deres resultater i det seneste års tid.

Af sammenlignelige modstandere, som har besøgt Lyon, kan man bruge Manchester City, PSG, RB Leipzig og FC Barcelona.

Ingen af de fire hold formåede at vinde i Lyon, og Barcelona var særligt heldige ved at spille 0-0 på banen, da franskmændene havde et hav af chancer.

Lyon er dog ikke lige så stærke i denne sæson som i de seneste par år. De ligger i øjeblikket på syvendepladsen med kun 37 point efter 26 kampe.

Der er dog kun syv point op til Rennes på tredjepladsen, så det er fortsat muligt at kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Se Lyon – Juventus med live streaming online!

Hvornår kan man se Lyon – Juventus live stream?

Lyon – Juventus kan live streames onsdag den 26. februar kl. 21.00.

Du kan se Lyon vs Juventus hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold