Kampskema
Mainz 05
vs
RasenBallsport Leipzig

Mainz vs RB Leipzig Live Stream Online

Se Mainz – RB Leipzig direkte med online live streaming! Søndag eftermiddag kommer RB Leipzig og Yussuf Poulsen på besøg hos Mainz, og du kan se kampen direkte på nettet med live streaming.

Der venter en interessant kamp søndag den 24. maj på Opel Arena i Mainz. Værterne er dårligt kørende, og kan i værste fald at rykke ud af Bundesligaen.

Omvendt kæmper gæsterne fra RB Leipzig med om det tyske mesterskab, og gæsterne er derfor også favoritter til at vinde kampen.

Du kan live streame samtlige kampe fra den tyske Bundesliga hos bet365, og du kan passende starte med Mainz – RB Leipzig.

Yussuf Poulsen åbnede med mål for RB Leipzig

Yussuf Poulsen har været en stor profil for RB Leipzig i deres vej til toppen af tysk fodbold. Han er den spiller, der står noteret for fleste kampe i klubbens historie, og han har længe dannet en stærk duo sammen med topscorer Timo Werner.

Poulsen har dog været ramt af skader i denne sæson, og har derfor ikke været fast mand på holdet. Han fik dog muligheden for at bevise sit værd i sidste weekend, hvor han startede inde.

Danskeren udlignede til 1-1 med et kvarter tilbage af kampen, og det skulle vise sig at blive kampens slutresultat.

Det uafgjorte resultat i hjemmekampen imod Freiburg er selvfølgelig ikke tilfredsstillende for det stærke RB Leipzig-hold, men den danske landsholdsspiller kan personligt være tilfreds med, at han kom på tavlen for kun fjerde gang i denne Bundesliga-sæson.

Mens Leipzig spillede 1-1 på hjemmebane imod Freiburg, så spillede Mainz 2-2 på udebane imod FC Köln.

RB Leipzig er syv point efter Bayern München i toppen af Bundesligaen, mens Mainz ligger på 15. pladsen med kun 27 point efter 26 kampe.

Mainz fik tæsk i Leipzig

Mainz og Leipzig har mødt hinanden en enkelt gang tidligere i denne sæson. Det skete tilbage i november måned, hvor RB Leipzig tog imod Mainz hjemme på Red Bull Arena Leipzig.

Det skulle vise sig at blive en af sæsonens mest underholdende kampe, som Leipzig vandt med hele 8-0.

Danske Yussuf Poulsen leverede både mål og oplæg, hvilket han også burde have gode muligheder for at gøre igen, hvis han får lov at starte inde.

Mainz skal ud, og hævne det grimme nederlag, men de får selvfølgelig ikke meget hjælp, da kampen spilles uden tilskuere.

Se Mainz – RB Leipzig direkte med live streaming online!

Hvornår kan man se Mainz – RB Leipzig live stream?

Mainz – RB Leipzig kan live streames søndag den 24. maj kl. 15.30.

Du kan se Mainz 05 vs RasenBallsport Leipzig hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår