Kampskema
Manchester City
vs
Brighton

Se Manchester City - Brighton Online Live Stream

Se Manchester City – Brighton online med live streaming! Der venter en vigtig Premier League-kamp onsdag aften, når Manchester City tager imod Brighton hjemme på Etihad Stadium, og du kan live streame hele kampen online!

Der er i den grad tale om top mod bund i onsdagens kamp. Manchester City har vundet de seneste seks kampe på stribe, og ligner efterhånden et mesterhold på trods af de mange corona-fravær.

Det modsatte kan siges om Brighton, som er på vej tilbage til Championship. De ligger ganske vist stadig på 17. pladsen, hvilket lige akkurat er nok til overlevelse, men Brighton har ikke vundet en kamp siden november 2020.

Derudover, så har Manchester City en vanvittig statistik i de indbyrdes kampe imod Brighton, så det er svært at forestille sig, at Pep Guardiolas mandskab ikke vinder kampen.

Se Manchester City – Brighton online med live streaming!

Manchester City plejer at tæske Brighton

Manchester City og Brighton Hove & Albion har mødt hinanden syv gange i nyere historie. Den første kamp blev spillet i 2017, kort efter Brightons oprykning til Premier League, og den kamp endte med en sikker 2-0-sejr i Brighton.

Siden har de mødt hinanden yderligere seks gange, og samtlige kampe er blevet vundet af Manchester City.

Den samlede målscore lyder på utrolige 21-2, hvilket fortæller meget om klasseforskellen på de to hold.

Den seneste indbyrdes kamp blev spillet i juli 2020. Raheem Sterling og Gabriel Jesus scorede begge i første halvleg, så stillingen ved pausen var 2-0.

Raheem Sterling scorede yderligere to mål i anden halvleg, mens Bernardo Silva også kom på tavlen i kampen, som endte hele 5-0 til Man City.

Det vil altså være meget overraskende, hvis Brighton får et ben til jorden i denne fodboldkamp. Omvendt spilles der uden tilskuere på Etihad Stadium, hvilket selvfølgelig er en fordel for de undertippede gæster.

Man City og Brighton ramt af fravær

Premier League-klubberne er hårdt ramt af fravær i disse dage. Først og fremmest, så spredes COVID-19 med enorm hastighed i øjeblikket, og dels slider det hårde og tætte kampprogram på spillerne, som i højere grad er ramt af skader.

Manchester City har i de seneste par kampe måtte undvære Eric Garcia, Aymeric Laporte, Nathan Aké, Ederson, Ferran Torres samt reserverne Scott Carson og Tommy Doyle.

Flere af disse forventes at være tilbage i kamptruppen.

Brighton mangler i skrivende stund Adam Lallana, Daniel Welbeck, Florin And one, Jose Izqueirdo, Steven Alzate, Tariq Lamptey og Aaron Anthony Connolly.

Se Premier League-kampen Manchester City – Brighton med online live streaming!

Hvornår kan man se Manchester City – Brighton live stream?

Manchester City – Brighton kan live streames onsdag den 13. januar 2021 kl. 19.00.

Du kan se Manchester City vs Brighton hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold