Manchester City
vs
Chelsea

Se Manchester City - Chelsea Stream: Se Champions League Finalen 2021 Online

Se Champions League-finalen mellem Manchester City og Chelsea online med live stream! Uanset om du skal se kampen i TV eller med live streaming, så kan du se frem til en helt fantastisk fodboldkamp.

Man kan sagtens argumentere for, at Chelsea og Manchester City har været blandt Europas bedstye fodboldhold i 2021, og de har helt fortjent spillet sig vej til finalen, som i øvrigt spilles på Atatürk Stadium i Istanbul.

Pep Guardiolas Manchester City-hold skal nok regnes som favoritter på forhånd, men det bliver nok en tæt og jævnbyrdig kamp, når først dommeren fløjter kampen i gang.

Mens Chelsea har vundet Champions League tilbage i 2012, så har Manchester City aldrig tidligere løftet pokalen med de store ører.

Træner Pep Guardiola vandt senest turneringen tilbage i 2011, og hans trænerkollega Thomas Tuchel, som nu står i spidsen for Chelsea, har aldrig vundet CL.

Se Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea online live stream!

Thomas Tuchels Chelsea har været gode imod Man City

Thomas Tuchel overtog trænergerningen i Chelsea efter, at Frank Lampard blev fyret tidligere på året.

De fleste Chelsea-fans havde nok sat næsen op efter en top fire placering i Premier League, som ville sikre dem endnu en sæson i Champions League, men han har klaret det over al forventning.

Chelsea har mødt Manchester City to gange siden, at den tyske træner startede i jobbet, og de har faktisk formået at vinde begge opgør.

Det første var i FA Cup-semifinalen, som blev vundet 1-0 på Wembley på mål af Hakim Ziyech. Efterfølgende mødte de hinanden i Premier League, hvor Manchester City havde hjemmebanefordelen, men endnu engang vandt Chelsea.

Raheem Sterling bragte ellers Manchester City foran i første halvleg, men Hakim Ziyech udlignede til 1-1 efter en times spil.

Kampens afgørelse faldt i dommerens overtid, hvor Marcos Alonso scorede til 2-1. Ingen af de to opgør har dog samme betydning som en Champions League-finale, så det bliver spændende at se, hvordan The Citizens kommer ud til kampen.

Manchester City kommer til at have bolden mest

Vi forventer et meget tydeligt kampbillede til lørdagens CL-finale. Manchester City går altid på banen for at have bolden mest muligt, da det er sådan Pep Guardiola gerne vil forsvare.

Det betyder, at de gerne presser meget højt for at generobre bolden. Sådan forholder det sig ikke for Chelsea, som er mere komfortable, når modstanderne har bolden.

Derfor bør Manchester City været meget dominerende på bolden, men de skal virkelig passe på Chelseas kontrafase, som er ekstremt god for tiden.

De har hurtige spillere som Mason Mount og Timo Werner, som virkelig kan gøre ondt på Manchester Citys lidt tunge bagkæde.

På trods af det vanvittigt høje niveau på begge hold, så er der ikke ret mange spillere på banen, som har prøvet at spille en Champions League-finale før.

Det ligner på forhånd en fantastisk kamp, og du kan som bekendt live streame Manchester City – Chelsea online!

Hvad bliver Champions League-finalen?

Manchester City regnes som favoritter på forhånd, men Chelsea har som bekendt vundet deres seneste to kampe imod Pep Guardiolas hold.

Vi tror på 2-1 til Manchester City!

Du kan se Manchester City vs Chelsea hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold