Manchester City
vs
Watford

Se FA Cup Finalen Manchester City - Watford med live stream

Se FA Cup Finalen Manchester City – Watford med online live streaming

Du kan se FA Cup-finalen mellem Manchester City og Watford direkte med live streaming online. Der venter en stor kamp på Wembley i London, når Manchester City og Watford mødes i FA Cup-finalen 2019, og du kan live streame kampen hos bet365.

Ved at live streame FA Cup fodbold hos bet365, så behøver du ikke se fodbold i TV, og derfor er det klart til at anbefale.

Flere og flere live streamer fodbold online, da du både kan benytte mobil, tablet og computer, så der er mange fordele i forhold til at se fodbold i TV.

Du kan starte med at live streame FA Cup-finalen mellem Manchester City og Watford, som spilles lørdag den 18. maj kl. 18.00 på Wembley i London.

Manchester City kan vinde The Treble

Manchester City har haft en fantastisk sæson. De har allerede vundet Premier League og Liga Cuppen, og nu kan de færdiggøre en historisk treble ved at vinde FA Cuppen imod Watford.

Det kunne være blevet til fire pokaler, hvilket ingen engelsk klub har gjort før, men de røg ud til Tottenham i kvartfinalen af Champions League.

Det skete efter en højdramatisk kamp, hvor Manchester City fik en scoring annulleret af VAR i de absolut sidste minutter, og dermed må Manchester City koncentrere sig om de nationale turneringer, hvilket absolut heller ikke er dårligt.

Med tanke på, hvor mange point Manchester City har taget i denne sæson af Premier League, så burde de have vundet ligaen for længe siden, men de skulle helt hen til sidste spillerunde før de kunne sikre sig det engelsk mesterskab.

City har fejlet i en FA Cup-finale før

Denne FA Cup-finale minder en smule om finalen i 2013, hvor Manchester City ligeledes var store favoritter, da de mødte Wigan.

Manchester City var ganske vist ikke så lige så stærke på daværende tidspunkt som de er i dag, men de var alligevel store favoritter til at vinde kampen, men det skulle vise sig at blive en overraskende kamp.

Vi skulle helt frem til kampens overtid før den første scoring kom, og det var Wigans Ben Watson, der satte den i mål.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og dermed skuffede Manchester City voldsomt.

Generelt er det dog topholdene, der vinder FA Cuppen, og der er da heller ingen tvivl om, at kampen ligger til Manchester City.

Watford har spillet en god sæson

Watford er dog ikke en direkte nem modstander. De har spillet en overraskende god sæson i Premier League, hvor de hele tiden har ligget blandt de 10 bedste mandskaber.

Watford spillede et brag af en kamp i semifinalen, hvor de mødte Wolverhampton. De kom bagud 2-0 med kun en halv time igen, men så skete der ting og sager.

Gerard Deulofeu blev sat på banen, og han reducerede kort efter til 1-2. I overtiden af den ordinære spilletid fik Watford så et straffespark, som anfører Troy Deeney satte i kassen til 2-2.

Derefter skulle kampen i forlænget spilletid, hvor Gerard Deulofeu scorede til 3-2. Dermed er Watford i deres kun anden FA Cup-finale i historien.

Første gang var i 1984, hvor de mødte Everton, og tabte 2-0. Dermed kan Watford skrive historie, hvis de vinder FA Cup-finalen imod Manchester City.

Du kan live streame FA Cup-finalen Manchester City – Watford direkte hos bet365.

Hvad bliver FA Cup-finalen Manchester City – Watford?

Det ville være overraskende, hvis ikke Manchester City vandt, men finaler plejer altid at være spændende, så måske kan de skabe overraskelse.

Vi tror dog på 3-1 til Manchester City.

Finalens profiler

Sergio Aguero, Manchester City og Troy Deeney, Watford.

Hvornår kan man live streame FA Cup-finalen Manchester City – Watford?

FA Cup-finalen 2019 mellem Manchester City og Watford kan live streames direkte hos bet365 lørdag den 18. maj kl. 18.00.

Du kan se Manchester City vs Watford hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp