Kampskema
Manchester United
vs
Arsenal FC

Manchester United - Arsenal Live Streaming Online

Se Premier League-kampen mellem Manchester United og Arsenal direkte med online live streaming!

Der venter et brag af en kamp i Premier League, når Manchester United tager imod Arsenal på Old Trafford, og hvis du ikke skal se engelsk fodbold i TV, så har du muligheden for at live streame hele kampen på mobil, tablet eller PC.

To af Englands største fodboldhold mødes i en direkte kamp i Premier League. Manchester United vurderes som det stærkeste hold i øjeblikket, men Arsenal virker dog som et hold, der er på vej i den rigtige retning, og kan godt overraske Man United.

Både Manchester United og Arsenal har dog fået en elendig sæsonstart, så der er virkelig pres på for at hente sejren.

Se Manchester United – Arsenal online med live streaming!

Manchester United er kommet ovenpå

Manchester United fik en svær sæsonstart, og mange tvivlede på træner Ole Gunnar Solskjærs fremtid, da holdet blev kørt midt over af Tottenham på hjemmebane, hvilket endte med et nederlag på 6-1.

Man må dog rose for holdet virkelig at tage arbejdshandskerne på. Siden har de vundet 4-1 over Newcastle, 2-1 over PSG, spillet 0-0 imod Chelsea og onsdag aften vandt de så hele 5-0 over RB Leipzig i Champions League.

Mason Greenwood gjorde det til 1-0 efter 21 minutter, og efterfølgende skulle der gå lang tid før den næste scoring kom.

Det var dog som om, at de gæstende tyskere knækkede helt sammen, da Marcus Rashford gjorde det til 2-0 med 20 minutter igen.

Kampen endte hele 5-0 til Manchester United, som bør fortsætte med de spillere imod Arsenal selvom Alex Telles siden kampen er blevet testet positivt for corona.

Arsenal har det svært på Old Trafford

Arsenal og Manchester United har spillet mange mindeværdige fodboldkampe i Premier League. Det var selvfølgelig på toppen i starten af 00’erne, da Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger var managere på de to mandskaber.

Arsenal har faktisk haft det utroligt svært, når de har besøgt Old Trafford. De vandt ganske vist en Liga Cup-kamp på banen tilbage i 2015, men i Premier League-sammenhæng har Arsenal ikke vundet i Manchester siden 2006!

Selvom der er blevet skiftet meget ud på holdene, og der ikke vil være tilskuere til kampen, så er det stadig en bemærkelsesværdig statistik, som nok sidder i hovederne på Arsenal-spillerne, når de går ind til kampen.

Se Manchester United – Arsenal online med live streaming!

Hvornår kan man se Manchester United – Arsenal live stream?

Manchester United – Arsenal kan live streames søndag den 1. november kl. 17.30.

Du kan se Manchester United vs Arsenal FC hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold