Manchester United
vs
Paris Saint Germain

Se Manchester United - PSG Online: Stream Fodbold Online

Se Champions League-kampen mellem Manchester United og PSG direkte med online live streaming! Champions League er det ypperste fodbold, der bliver spillet, og hvis du ikkke længere ser fodbold i TV, så kan du live streame alle kampene online med mobil, tablet og PC!

Der venter en skæbnekamp på Old Trafford i Manchester, når de to stjernespækkede hold fra Manchester United og Paris Saint-Germain mødes i en direkte duel.

For begge klubber handler det selvfølgelig om at komme videre fra Champions League-gruppespillet, som er et must for klubber i den størrelse.

Manchester United har fået en fin start på gruppespillet med ni point i de første fire kampe. De fører gruppen, og har tre point ned til både Paris Saint-Germain og RB Leipzig.

Alt er dog åbent før de to sidste gruppekampe, som du selvfølgelig kan live streame online.

PSG er tvunget til at vinde i Manchester

Sagen er klar for det franske stjernehold før udekampen imod Manchester United. De skal simpelthen vinde kampen, hvis de vil forbedre mulighederne for at gå videre fra gruppespillet.

Hvis PSG vnder imod Manchester United, så deler de førstepladsen før den sidste og afgørende runde.

Man må formode, at RB Leipzig besejrer Istanbul Basaksehir i gruppens anden kamp, og da kan vi stå med en meget speciel situation, hvor vi har tre hold på ni point.

Skulle Manchester United omvendt vinde kampen imod PSG, så er englæderne sikret avancement. De er endda sikret førstepladsen, hvis RB Leipzig ikke vinder deres kamp imod Istanbul.

Økonomisk set ville det være direkte katastrofalt for PSG, hvis de røg ud af gruppespillet i Champions League. Derfor må man formode at toptændt fransk hold.

United kan vinde femte kamp på stribe

Manchester United er fortsat meget svingende. Det er som om, at holdet først præsterer, når der er meget pres på, så det kommer i perioder.

Efter en meget ringe start på sæsonen, hvor de blandt andet tabte 6-1 imod Tottenham på hjemmebane, så har de nu vundet fire kampe på stribe.

Ganske vist har de mødt lettere modstand i form af Everton, West Bromwich Albion, Istanbul Basaksehir og senest Southampton, men der er alligevel gode ting at tage med.

De spillede håbløst i første halvleg af weekendens kamp imod Saints. Allerede efter 33 minutter var de bagud 2-0, men så skiftede Ole Gunnar Solskjær to mand i pausen.

Pludselig var Manchester United meget stærkere, og Edinson Cavani blev den helt store helt med to mål og et oplæg, som sikrede United 3-2-sejren.

Se Manchester United – PSG med online live streaming!

Hvad bliver Manchester United – PSG?

PSG må vurderes til det stærkeste hold, men Manchester United har været ret gode imod franskmændene tidligere.

Vi tror på 2-1 til PSG.

Du kan se Manchester United vs Paris Saint Germain hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold