Manchester United
vs
Wolverhampton

Se Manchester United - Wolverhampton | Live Stream Online

Se FA Cup-kampen mellem Manchester United og Wolverhampton direkte med online live streaming hos bet365.

Manchester United har haft store problemer på det seneste, men de skal være stærke nok til at besejre Wolves hjemme på Old Trafford, og dermed gå videre i FA Cuppen.

Når det er sagt, så har Manchester United haft ret store problemer imod Wolverhampton, siden sidstnævntes comeback til Premier League, så det er bestemt ikke givet, at Ole Gunnar Solskjærs tropper går videre.

Der venter uden tvivl om spændende kamp, og du kan som sagt live streame Manchester United – Wolverhampton online hos bet365.

Manchester United har ikke slået Wolves i otte år

Mens Manchester United set over mange år har tilhørt toppen af engelsk fodbold, så har det samme ikke været tilfældet hos Wolves.

For få år siden skete der dog noget i Wolverhampton, da klubben fik nye ejere, og valgte at ansætte superagenten Jorge Mendes som transferrådgiver.

Siden har klubben hentet af hav af spændende spillere fra Sydeuropa, og de rykkede på imponerende vis op til Premier League, hvor de med det samme har etableret sig i den øverste halvdel.

De har særligt været gode imod topholdene, og de har i høj grad været stærke imod dagens modstander fra Manchester United.

Siden Wolves’ oprykning i 2018 har de to hold mødt hinanden fem gange. Wolves har vundet to af disse kampe, mens de tre andre er endt uafgjort.

Manchester United har dermed ikke vundet imod Wolverhampton siden 2012, og der er sket ufatteligt meget med de to mandskaber siden da.

Skadesproblemer hos Manchester United

Manchester United har haft meget at se til i de senere par år. På trods af det højeste lønbudget i hele Premier League, så er de langt fra de bedste mandskaber i ligaen, og det bliver ikke nemmere af, at flere profiler sidder ude med skader.

Det drejer sig om Luke Shaw, Paul Pogba, Scott McTominay, Jesse Lingard, Marcos Rojo og Eric Bailly.

Det er langt fra alle disse spillere, som ville være faste spillere på holdet, men det tvinger formentlig Solskjær til at stille alternativt op.

Imod Norwich, som United mødte senest, var det både med Andreas Pereira, Juan Mata og Brandon Williams, som ellers ikke har præsteret på et særligt højt niveau.

Omvendt har Wolverhampton ikke de store problemer, men der er dog tvivl om Diego Jota, mens Willy Boly sidder ude.

Se Manchester United – Wolverhampton online med live streaming!

Hvornår kan man live streame Manchester United – Wolverhampton?

Manchester United – Wolverhampton kan live streames onsdag den 15. januar kl. 20.45.

Du kan se Manchester United vs Wolverhampton hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold