Marienlyst
vs
Brøndby IF

Marienlyst - Brøndby IF Live Stream: Se pokal fodbold online!

Se Marienlyst – Brøndby med live streaming online

Du kan se pokalkampen mellem Marienlyst BK og Brøndby IF direkte med live streaming! Marienlyst kommer på en næsten umulig opgave, når Superliga-sølvvinderne kommer på besøg i Sydbank Pokalen, og du kan live streame kampen online.

Marienlyst har store problemer i 2. division, og det bliver ikke nemmere, når et af Danmarks bedste fodboldhold kommer på besøg.

Normalt kan de store hold have problemer, når de kommer ud på de skraldede stadions i provinsen, men det bliver ikke engang tilfældet i dag, da Marienlyst ikke har været i stand til at afvikle kampen hjemme på deres eget stadion.

Se pokalkampen Marienlyst – Brøndby online!

Marienlyst kunne ikke afvikle Brøndby-kamp

Noget af det mest charmerende ved pokalturneringen er, at se de store Superliga-hold besøge små stadions, hvor der normalt ikke spilles store kampe.

Man ser faktisk ofte stjernespillere have store problemer, når de møder divisionsspillere, som spiller deres livs største kamp.

Det vil givetvis stadig være tilfældet denne gang, men desværre afvikles kampen ikke på Marienlysts normale hjemmebane, Marienlystcentret.

I stedet har Marienlyst valgt at lege sig ind på Nature Energy Park, som selvfølgelig er OBs hjemmebane til dagligt.

Det minimerer hjemmebanefordelen betydeligt, og det er selvfølgelig klart til Brøndbys fordel.

Marienlyst bør ikke have en chance

Der er flere niveauer til forskel på Marienlyst BK og Brøndby IF. Det er ikke fordi, det er umuligt for 2. divisionshold at spille op med Superliga-hold, og der plejer at komme store overraskelser hvert år, men Marienlyst har store problemer.

Faktisk har Marienlyst ikke vundet en kamp siden den 12. august. De ligger absolut nederst i deres pulje af 2. divisionen med kun fire point efter 16 kampe, og en målscore på 10-34.

De kommer med garanti til at rykke ned i Danmarksserien, og derfor er det svært at se dem have en chance imod Brøndby, omend Drengene fra Vestegnen heller ikke har kørt med klatten i årets Superliga.

Brøndby skal sende reserver i spil

Der bør være så stor niveauforskel på Brøndby og Marienlyst, at Alexander Zorniger uden problemer kan sende sine reserver i spil.

Der er særdeles gode spillere i Brøndby-truppen, som ikke får fast spilletid. Spillere som Jens Martin Gammelby, Besar Halimi, Kasper Fisker, Mikael Uhre og Nikolai Laursen er alle niveauer over 2. division, og de bør få noget tiltrængt spilletid.

Hvordan ender Marienlyst BK – Brøndby IF?

Brøndby skal være niveauer over Marienlyst, og det bør ligegyldigt om de stiller med et fuldt reserve- og ungdomshold.

Vi tror på 5-0 til Brøndby.

Kampens profiler

Sandro Spasojevic, Marienlyst og Kasper Fisker, Brøndby IF.

Hvornår kan man se Marienlyst – Brøndby IF live stream?

Marienlyst – Brøndby kan live streames torsdag den 22. november kl. 19.00.

Du kan se Marienlyst vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold