Mura
vs
AGF

Mura - AGF Live Stream: Se Mura - AGF Online

Se Europa League-kampen mellem Mura og AGF direkte med online live streaming! Der venter en meget spændende kamp torsdag aften, når AGF skal forsøge at bygge videre på de gode takter i Europa League-kvalifikationen.

David Nielsens AGF-hold er klare favoritter til at gå videre i Europa League-kvalifikationen. De møder slovenske NS Mura, som i sidste sæson endte på en fjerdeplads i PRVA Liga.

Da den danske Superliga vurderes som væsentlig stærkere end den slovenske liga, så bør AGF også være væsentlig stærkere end NS Mura.

Der er dog mange usikkerheder omkring en kamp som denne, så det er lidt svært at vide, hvordan holdene står til hinanden.

Se NS Mura – AGF online med live streaming!

Hvem er NS Mura?

Det er nok de færreste danske fodboldfans, der kender noget til NS Mura. Klubben blev stiftet i 2012, så de har hverken en stor historie eller fanbase.

Efter oprykningen til den bedste, slovenske liga i 2018, så er de endt på fjerdepladsen i de efterfølgende sæsoner.

Deres trup består overvejende af slovenske spillere, men der er dog et par fra Kroatien og Bosnien. Der er umiddelbart ikke nogle store stjerner, men af holdets store profiler er angriberen Amadej Marosa.

Han har spillet i NS Mura i hele karrieren, og har scoret 41 mål i 114 kampe for klubben.

AGF har spillet nogle flotte kampe

AGF kommer fra en helt fantastisk sæson, og de virker til bare at køre videre. De startede med at slå et svagt finsk hold fra FC Hinka i Europa League-kvalifikationen, hvorefter de åbnede Superligaen mandag aften.

Vejle kom på besøg på Ceres Park, og de fik en sløj start på Superligaen. AGF kom foran 2-0 efter kun 17 minutter efter scoringer af Patrick Mortensen og Frederik Tingager, og selvom der kom en smule spænding efter Vejles 3-2-reducering, så var 4-2-sejren helt fortjent.

AGF fik endda lejlighed til at give profiler som Casper Højer og Gift Links et hvil i den sidste halve time af kampen.

AGF formået at have en mindst lige så god trup, som de havde i sidste sæson, og de virkelig inde i en god udvikling.

Hvor de fik fin støtte imod Vejle, så skal de nu spille en kamp i Slovenien uden tilskuere, så det er selvfølgelig en helt anden oplevelse.

David Nielsen har indtil videre skabt flotte resultater i europæisk fodbold, så det ligner en AGF-sejr.

Hvornår kan man se NS Mura – AGF live stream?

NS Mura – AGF kan live streames torsdag den 17. september kl. 20.15.

Du kan se Mura vs AGF hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp