Næstved
vs
AGF

Næstved - AGF Live Stream: Se Pokalkampen online!

Se Næstved – AGF live streaming

Onsdagens store kamp i DBU Pokalen spilles i Næstved, hvor AGF lægger vejen forbi i en kamp, som du selvfølgelig kan live streame online. Det bliver mere og mere besværligt at se fodbold i TV, men online live streamingen er løsningen til at se Næstved – AGF.

Kort efter kampen i Parken imod FCK, skal AGF nu en tur til Næstved for at møde i Sydbank Pokalen. De har selvfølgelig et klart stærkere hold på papiret, men pokalkampe lever deres eget liv, og derfor kunne man godt forestille sig en overraskelse i Næstved.

Stemningen er god i Næstved, som noget overraskende ligger på tredjepladsen i 1. division. De er dog vant til flere kampe i samme uge på samme måde som AGF-holdet, hvilket kan blive en afgørende faktor.

Pokalfodbold plejer at være ekstremt underholdende, og det bør ikke umiddelbart i nogle af holdenes interesse at spille uafgjort, og fremtvinge forlænget spilletid.

Næstved i glimrende form

Efter storhedstid i 80’erne og de tidlige 90’ere har Næstved efterhånden befundet sig i divisionerne i længere tid. De har været helt nede og vende i 2. division, men ligner mere og mere et etableret 1. divisionshold.

De har flere spillere med Superliga-erfaring og en række spillere som i hvert fald har været på kontrakt i større klubber.

I forsvaret er en af de mere kendte ansigter venstrebacken Daniel Norouzi, som startede karrieren i Brøndby, men generelt er det faktisk en ret ung trup, de har sammensat i Næstved. Manageren er dog en stor profil, da det er Michael Hemmingsen, der styrer tøjlerne i Sydsjælland.

Næstved har kun tabt en af de seneste syv kampe i 1. division, og tillægger man nogle pokalkampe oveni, så er det et selvtillidsfyldt mandskab, der tager imod AGF.

AGF har haft svært ved at vinde

AGF har under David Nielsen fundet en stabilitet, som man nærmest ikke har set i storklubben siden 90’erne. Forsvaret virker bundsolidt, og der er enorm opbakning bag den karismatiske cheftræner, der også havde stor succes i Lyngby.

Han har det højeste pointsnit blandt AGF-trænere i rigtigt mange år, men de er gået en smule i stå på det sidste, hvor flere sejre er smidt væk til sidst.

AGF har ganske vist kun tabt to kampe i denne sæsons Superliga, men de har ikke formået at vinde en kamp siden 26. september, hvor de besejrede lokalrivalerne fra Århus Fremad med 5-1.

De har været foran ved flere lejligheder, men har haft meget svært ved at dræbe kampene, og imod FC København smed de det hele væk i de sidste 10 minutter.

Pokalkampen imod Næstved kan vise sig at blive vigtigere end blot at gå videre til næste runde af Pokalen, men også i forhold til selvtilliden, som de kan tage med til Superligaen.

Hvordan ender Næstved – AGF live stream?

Vi tror på en AGF-sejr, men det kan godt blive en tæt og besværlig-kamp for Superliga-mandskabet.

Hold øje med

Finnur Justinussen, Næstved og Tobias Sana, AGF.

Hvornår kan man se Næstved – AGF live stream?

Næstved – AGF kan live streames onsdag den 31. oktober kl. 18.15.

Du kan se Næstved vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold