Nykøbing FC
vs
OB

Nykøbing FC - OB Live Stream: Se Pokalkampen Online Her!

Du kan se pokalkampen mellem Nykøbing FC og OB direkte med online live streaming! Der venter en spændende pokalkamp onsdag aften, når 2. divisionsholdet fra Nykøbing skal møde OBs Superliga-hold.

Der er ingen tvivl om, at OB er favoritter til at vinde kampen, men der kommer altid mange overraskelser i pokalturneringen, så intet er sikkert.

OB vandt ganske vist en meget vigtig sejr forleden, men de har ikke spillet særligt godt i denne sæson.

Nykøbing FC har egentlig ret store ambitioner, men de endte med at rykke ned fra 1. division efter en meget ringe sæson.

De har dog en god spillertrup, og derfor bør de også være i stand til at true OB-holdet, som også er blevet ramt af corona.

Se Nykøbing FC – OB med online live streaming!

Nykøbing er for gode til 2. division

Nykøbing FC har været inde i en spændende udvikling i de seneste par år. Klubben er blevet opkøbt af lokale folk som Claus Meyer, Claus Jensen og Mick Øgendahl, som har forsøgt at bygge klubben op.

Til at starte med gik det egentlig fint. De fik lokket nogle spændende spillere til klubben, og de har spillet noget fornuftig og offensiv fodbold.

Da det så bedst ud, lå de i toppen af 1. division, men så begyndte det at gå galt. Efter en elendig periode i slutningen af sidste sæson, så rykkede Nykøbing FC ned i 2. division, hvilket selvfølgelig var et kæmpe slag i hovedet.

De har dog taget det flot, og er allerede på vej tilbage. De har vundet 11 af de første 13 kampe, mens de har spillet de sidste to uafgjort. De kommer dog ind til OB-kampen med fem sejre på stribe.

OB er ramt af corona

Mandag morgen meldte OB ud, at de har lukket deres træningsanlæg. Det skyldtes mistanke om smitte i truppen og staben. Det er selvfølgelig uheldigt, men ikke den store overraskelse i øjeblikket.

Tirsdag kom det så frem, at OB-talentet Mads Frøkjær-Jensen er blevet testet positiv, og det er selvfølgelig ikke optimalt.

De kan sagtens klare sig, hvis det kun er Frøkjær, der sidder ude, men man kunne jo frygte, at flere spillere vil blive ramt i løbet af dagen.

Det er i hvert fald værd at holde øje med om der kommer flere nyheder ud fra OB.

Hvad bliver Nykøbing FC – OB?

Det er ikke den sjoveste modstander for OB. Nykøbings overlegne resultater i 2. division gør, at de kan satse 100 % på pokalturneringen.

Det kan OB i teorien også, men de har ikke haft den bedste optakt til kampen her. Nykøbing har dog ikke spillet en kamp i flere uger, og det er selvfølgelig OBs fordel.

Vi tror på 2-1 til OB.

Du kan se Nykøbing FC vs OB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold