OB
vs
AaB

OB - AaB Live Stream: Se OB - AaB Online!

Mandagens kamp i Superligaen mellem OB og AaB er en rigtig Superliga-klassiker, og du kan se kampen direkte med live stream på computer, mobil og tablet!

Både OB og AaB kæmper hårdt for at komme med i top seks, hvilket er målsætningen for begge klubber.

Desværre, så har de begge været svingende i denne sæson på trods af gode spillertrupper med store profiler.

OB og AaB har henholdsvis Bashkim Kadrii og Lucas Andersen, som er blandt Superligaens bedste spillere, når de rammer deres topniveau.

Før den 19. spillerunde af Superligaen gik i gang lå AaB på femtepladsen med 27 point, mens OB lå et point efter syvendepladsen.

Det siger alt om, hvor tæt Superligaen er og hvor mange hold, der kæmper om at komme med i top seks, når grundspillet er slut i marts.

Se OB – AaB online med live streaming!

OB har skuffet på det seneste

OB har generelt været inde i en positiv udvikling siden, Jakob Michelsen overtog trænersædet. Han har sammensat et solidt hold med en del dygtige spillere.

De er i gang med at forbedre deres træningsfaciliteter, og stemningen er generelt god i Odense efter en årrække med skuffende præstationer.

De kom fint fra start i denne sæson, men de har svinget alt for meget i de seneste par måneder. De seneste 10 kampe i Superligaen er endt med fem nederlag og fem sejre, hvilket fortæller historien meget godt.

De kommer ind til kampen imod AaB med tre nederlag på stribe imod Lyngby, FC Midtjylland og senest AC Horsens, så nu er der tid til at vende den dårlige stime.

Særligt den seneste kamp imod AC Horsens var skuffende. OB kom tidligt foran på mål af Bashkim Kadrii, men de smed sejren væk, og det er bare ikke godt nok.

OB er et stærkt hjemmehold

Mens præstationer er ringe på udebane, så har OB generelt leveret varen hjemme på Nature Energy Park i Odense.

De har vundet fem af deres ni hjemmekampe og spillet en enkelt uafgjort imod SønderjyskE, og tabt tre.

Det lyder måske ikke videre imponerende, men deres nederlag er kommet imod FCK, AGF og FC Midtjylland efter ret tætte kampe, så det er ikke så dårligt igen.

OB kan selvfølgelig overhale AaB med en sejr, og så begynder det igen at se godt ud. Der resterer otte kampe af Superligaens grundspil, og herefter skal OB simpelthen være placeret i top seks, hvilket også gælder AaB.

Se OB – AaB online med live streaming!

Hvad bliver kampen?

Det bliver en tæt kamp mellem to hold, som er klart bedst offensivt, og derfor forventer vi en kamp med masser af mål.

Vi tror på 2-2 efter en sjov kamp.

Hvornår kan man se OB – AaB online?

OB – AaB kan live streames mandag den 9. december kl. 19.00.

Du kan se OB vs AaB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold