Kampskema
OB
vs
AGF

OB - AGF Live Stream: Se OB - AGF online

OB – AGF Live Stream

Se kampen mellem OB og AGF direkte med live stream online. OB og AGF mødes lørdag i Superligaen, og du kan se heldigvis se kampen online med live streaming.

OB startede ekstremt dårligt i årets Superliga, men har efterhånden fået vendt den negative stime, og de virker som et solidt hold i øjeblikket.

AGF har også fået en fornem sæsonstart, som kun har budt på et enkelt nederlag i 11 kampe, og det skal man have respekt for.

Alligevel er AGF dog underdogs, når de kommer på besøg hos OB, og du kan se Superliga-kampen OB – AGF med live streaming.

OB har vendt fået skuden

OB fik deres værste sæsonstart i små 20 år, hvorfor der var pres på spillerne og træner Jakob Michelsen.

Sidstnævnte har valgt at holde den tidligere anfører Kenneth Emil Petersen helt udenfor truppen siden den femte spillerunde, og han har i stedet givet anførerbindet til Janus Drachmann.

Det har tydeligvis hjulpet på resultaterne, og OB har nu kun tabt en af de seneste ni kampe, hvis man medregner pokalkampene.

Grundet Obs elendige start på Superligaen, så rækker det dog fortsat ikke til mere end en 10. plads, men de kan tage et kæmpe spring igennem tabellen, hvis de vinder lørdagens hjemmekamp imod AGF.

AGF er bare stabile

Det bliver dog ikke nogen nem opgave for OB. AGF har været bundstabile i 2018, hvor David Nielsen har fået sat sit aftryk på holdet, og de har kun tabt en af de første 11 kampe i Superligaen.

I sidste weekend spillede AGF 0-0 imod Esbjerg på udebane, men de burde have taget tre point med hjem, da Jakob Ankersen tydeligvis blev snydt for et straffespark.

Det virker som om, at David Nielsen er ved at have fundet sin idealopstilling. Tobias Sana sad ude i starten af sæsonen ligesom, at det heller ikke spillede for Kasper Junker, men nu virker det til at være på plads.

Jens Stage, Mustapha Bundu og Jakob Ankersen bliver nok de tre forreste spillere på AGFs hold, som dog er bygget op omkring en stærk organisation.

Kunne ligne et kryds

AGF går som regel på banen for at kæmpe mere end at spille poleret fodbold. David Nielsen er en fantastisk motivator, men han er ikke et taktisk geni, og man kan ofte se det på den måde, AGF spiller på.

Det er slet ikke tilfældigt, at syv ud af 11 AGF-kampe i denne sæson er endt uafgjort, og hvis man kigger på 2018 i alt, så har AGF spillet uafgjort i 12 ud af 28 kampe.

OB er også bundsolide, og mangler ligeledes noget offensiv power. Ganske vist lavede de fire kasser i den seneste hjemmekamp imod AC Horsens, men de havde ikke ret mange store chancer.

Se OB – AGF direkte med live streaming!

Hvordan ender OB – AGF live stream?

OB er favoritter, men AGF er slet ikke et nemt hold at besejre, så det ligner en uafgjort.

Vi tror på 1-1.

Hold øje med

Bashkim Kadrii, OB og Jakob Ankersen, AGF.

Hvornår kan man se OB – AGF live stream?

OB – AGF kan live streames lørdag den 6. oktober kl. 16.00.

Du kan se OB vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold