Kampskema
OB
vs
AGF

Se OB - AGF på nettet: Live Stream OB - AGF Online

Se OB – AGF online med live streaming

Se kampen mellem OB og AGF direkte med live streaming! Superliga-runden begynder fredag aften med en meget interessant kamp mellem OB og AGF, og hvis du ikke skal se kampen på Nature Energy Park i Odense, så kan du live streame kampen online.

OB og AGF ligner begge klubber, som kan fastholde deres plads i top seks i Superligaen. OB har efterhånden etableret sig i subtoppen, mens AGF selvfølgelig stadig kæmper for at komme op i den sjove ende af Superligaen.

Både OB og AGF har hentet 14 point i de første ni kampe, og de kan faktisk komme helt op på tredjepladsen med en sejr i dag, og fastholde positioner såfremt Brøndby taber.

Superligaen er dog fortsat så tæt, at man ikke skal tænke for meget på positioner, men derimod bare fokusere på at vinde kampen.

OB fik vigtig sejr i Silkeborg

OB var i et mindre formdyk før sidste rundes kamp imod Silkeborg på udebane. Her vandt fynboerne til gengæld 3-0 efter en relativt overbevisende indsats, så der er ikke længere snak om målkrise.

Det første mål blev sat ind efter 14 minutters spil, hvor Oliver Lund satte panden på Bashkim Kadriis fornemme indlæg.

Der skulle ikke gå længe før den føring blev udbygget, og endnu engang var Kadrii indblandet. Han scorede flot på et frispark lige udenfor feltet bag den debuterede keeper Rafael Romo.

Kadrii scorede også den sidste kasse, så han beviste endnu engang, at han er blandt Superligaens bedste offensive spillere.

Det skal dog siges, at det var på en relativt billig baggrund, da Slkeborgs forsvar bestemt ikke virkede godt.

Kan AGF fastholde den gode stime?

I Århus er der mere optimisme end der har været i meget lang tid. Vigtige Niklas Backman er kommet tilbage fra sin hovedskade, og hans aftryk på AGF-holdet har været mere end klart.

Siden han kom tilbage i startopstillingen har AGF ikke lukket et mål ind, og det er hele fem kampe på stribe i Superligaen.

Det er selvfølgelig spørgsmålet om AGF kan fastholde stimen, hvilket de får svært ved imod OB. OB har flere offensive profiler, som eksempelvis Bashkim Kadrii, som kan gøre ondt på AGF-forsvaret, selvom de har været stærke.

Selvom AGF selvfølgelig går efter at vinde kampen, så vil de formentlig være tilfredse med et enkelt point. På den måde vil de slippe fra en svær udekamp uden, at en direkte konkurrent sætter dem af i Superligaen.

Vinderen overtager Superligaens tredjepladsen

Alle kampe i Superligaen er selvfølgelig vigtige, men man kan godt sige, at der står ekstra meget på spil i fredagens opgør mellem OB og AGF.

De to mandskaber ligger nemlig side om side i Superliga-tabllen, og en eventuel vinder af kampen vil tage et kæmpe skridt imod en top seks-placering, når de 26 kampe af grundspillet er færdigspillet.

Brøndby ligger på tredjepladsen med 16 point, og både OB og AGF har som sagt 14 point, så en sejr vil med garanti sende vinderen op på en midlertidig tredjeplads.

Om den så fastholdes, når Superligaens 10. spillerunde er færdigspillet, det afhænger selvfølgelig af Brøndbys resultat på søndag.

Live Stream OB – AGF online!

OB – AGF: Hvad bliver kampen?

OB må siges at være favoritter, men når AGF ikke har indkasseret mål i fem kampe på stribe, så kommer de selvfølgelig til Odense med en masse selvtillid.

Det bliver formentlig en tæt kamp, hvor OB kommer til at være mest på bolden, og kæmpe for at åbne AGFs forsvar.

Vi tror på 1-0 til OB.

OB – AGF: Kampens profiler

Bashkim Kadrii er nok banens bedste spiller, hvilket han klart beviste i sidste rundes kamp imod Silkeborg.

Hos AGF kan man ikke komme udenom Niklas Backman selvom Mustapha Bundu er i gang med sit store gennembrud.

Hvornår kan man se OB – AGF live stream?

OB – AGF kan live streames fredag den 20. september kl. 19.00.

Du kan se OB vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold