Kampskema
OB
vs
Brøndby IF

OB - Brøndby Live Stream: Se OB - Brøndby online

Se OB – Brøndby med live streaming

Live stream søndagens Superliga-kamp mellem OB og Brøndby, som mødes på Nature Energy Park i Odense.

Det gælder tre ekstremt vigtige point i kampen om top seks i Superligaen, og det ligner faktisk, at både OB og Brøndby ender med at spille med i mesterskabsslutspillet.

Efter den forfærdelige start på foråret, hvor OB blev smadret med 6-1 i Parken, så har de fået bedre styr på tingene med to sejre på stribe.

Brøndby fik resultatmæssig en fin start under Martin Retov, men spillet var ikke særligt overbevisende, og det er ikke til at vide, hvordan det står til for Brøndby-holdet.

Brøndby har haft det svært i Odense

Selvom Brøndby har haft et væsentligt stærkere fodboldhold end OB i de senere sæsoner, så har Brøndby haft det ganske svært i Odense.

I de seneste to kampe på Nature Energy Park har OB vundet en, mens en er endt uafgjort. Brøndbys seneste sejr i Odense var i november 2015, men det var så til gengæld en stærk 5-2-sejr.

Der er dog ikke en eneste Brøndby-spiller tilbage af dem, der var udtaget til kampen for tre år siden, så det kan ikke bruges til ret meget. Det samme gæler i øvrigt næsten også OB, som kun har Oliver Lund, Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen tilbage.

Brøndby mangler stjerne imod OB

Brøndby måtte i starten af foråret undvære både Hany Mukhtar og Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, som sad ude med hhv. karantæne og en skade.

De er siden kommet tilbage på holdet, og man kunne tydeligt se deres aftryk i Randers-kampen, som blev vundet på mål fra netop de to spillere.

Desværre for Brøndby, så må de undvære Mukhtar imod OB, da tyskeren sidder ude med karantæne. Selvom de har mange dygtige midtbanespillere, så er det alligevel problematisk at undvære ham.

Kasper Fisker har fået en slem fodskade, så han kommer ikke til at spille mere i denne sæson.

OB lavede vigtigt comeback i Horsens

OB var favoritter til at tage de tre point i den seneste runde, hvor de mødte AC Horsens på udebane. På trods af et tungt OB-pres i starten af kampen, så kom de bagud i første halvleg, men formåede alligevel at vende kampen, og vinde 2-1.

Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen scorede de to mål, og de ligner et stærkt makkerpar i angrebet. Tidligere på sæsonen brugte Jakob Michelsen Nicklas Helenius ved siden af Kadrii, men Jacobsen er en bedre angriber, når ellers han er i form.

Hvordan ender OB – Brøndby?

Både OB- og Brøndby-spillerne har spillet hårde pokalkampe i midtugen, som uden tvivl har kostet kræfter. Det er svært at sige, hvem der er mest ramt af det, men det kan godt få indflydelse.

Vi tror på 2-2 efter en fantastisk kamp.

Hold øje med

Bashkim Kadrii, OB og Kamil Wilzcek, Brøndby.

Hvornår kan man se OB – Brøndby live stream?

OB – Brøndby spilles søndag den 3. marts kl. 18.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår