Kampskema
OB
vs
Brøndby IF

Live Stream OB - Brøndby her: OB - BIF Live Streaming

Live Stream bronzekampen OB – Brøndby online

Du kan se Superliga-kampen mellem OB og Brøndby direkte med live streaming. Vi skal have afsluttet Superligaens mesterskabsslutspil, og der står både medaljer og Europa League-kvalifikation på spil, når OB og Brøndby mødes lørdag eftermiddag.

Mens der ikke er spænding om guld- og sølvmedaljerne i Superligaen, så er der fortsat meget på spil for holdene lige under dem.

Der kan godt blive udsolgt på Nature Energy Park i Odense, så vi kan forvente omkring 15.000 tilskuere til OB – Brøndby.

OB og Brøndby spiller om bronze og Europa League

Situationen før den sidste runde af mesterskabsslutspillet er som følger. Esbjerg ligger på tredjepladsen med 53 point, OB på fjerdepladsen med 52 point, mens Brøndby følger efter på femtepladsen med 49 point.

Dermed står det klart, at OB og Esbjerg kommer til at kæmpe om bronzemedaljerne, mens Brøndby maksimalt kan nå fjerdepladsen, som giver en Europa League Playoff-finale imod enten Randers eller AGF.

OB skal blot bruge et enkelt point, hvis de vil sikre fjerdepladsen, mens de nok skal bruge tre point, hvis de vil vinde bronzemedaljerne.

Kan afgøres af Esbjerg

Samtidigt med OB – Brøndby spiller Esbjerg på udebane imod FC Midtjylland, og den kan kamp vise sig at få stor betydning for OB og Brøndbys muligheder.

Hvis OB vinder over Brøndby, så er de samtidigt afhængige af, at Esbjerg ikke vinder imod FC Midtjylland. Normalt ville FCM være kæmpe favoritter i en hjemmekamp imod Esbjerg, men siden vicemestrene ikke har noget at spille for, så kan det ændre meget på kampen.

For Brøndby er det ligegyldigt, hvad der sker i den anden kamp, da de kun kan overhale OB, og det kræver en sejr uanset.

OB var bedst sidst i Odense

I marts måned mødte OB og Brøndby hinanden to gange. Den første kamp blev spillet i Odense, og her vandt OB fortjent 2-0.

Bashkim Kadrii scorede til 1-0 i starten af kampen, mens Ryan Johnson Laursen scorede til 2-0 efter pausen.

I det andet opgør endte det 2-2 på Brøndby Stadion efter en tæt og underholdende kamp.

Simon Hedlund bragte Brøndby foran 1-0 efter 42 minutter, men Troels Kløve udlignede få minutter efter.

I anden halvleg bragte Bashkim Kadrii Brøndby foran 1-0, og Simon Tibbling udlignede til slutresultatet 2-2 med 20 minutter igen.

Der venter endnu en underholdende kamp med flere tusinde medrejsende Brøndby-fans og et stadion i Odense, der formentlig bliver udsolgt.

Se OB – Brøndby med live streaming!

Hvad ender OB – Brøndby?

OB vil være favoritter til at vinde kampen, men på papiret har Brøndby et stærkere hold. Da Brøndby skal vinde kampen, så bliver det nok en underholdende kamp med mål i begge ender.

Vi tror på 2-2 efter en sjov kamp.

OB – Brøndby: Profilerne

Hos OB har Bashkim Kadrii været den store profil efter skiftet fra FCK i sommers.

Hos Brøndby står og falder meget med Kamil Wilczek. Heldigvis for Brøndby kom polakken på tavlen i deres seneste kamp imod FC Midtjylland.

Hvornår kan man live streame OB – Brøndby online?

OB – Brøndby kan live streames lørdag den 25. maj kl. 17.00.

Du kan se OB vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold