OB
vs
Brøndby IF

Se OB - Brøndby IF Online: Live Stream OB - Brøndby

OB og Brøndby åbner Superliga-foråret søndag aften i en meget spændende kamp på Nature Energy Park i Odense, og du kan se kampen direkte med live streaming.

OB og Brøndby kæmper for at holde sig indenfor top seks, når Superligaen bliver delt op efter 26 spillerunder.

Dermed står de to hold overfor seks meget vigtige kampe i foråret, når Superligaen er så jævnbyrdig, så kan de to hold ikke vide sig sikre på noget som helst.

OB og Brøndby har haft to vidt forskellige transfervinduer, så man må regne OB som favoritter til at vinde kampen, men det bliver nok en tæt kamp.

Se OB – Brøndby med live streaming!

OB har skiftet meget ud

OB har ikke haft den bedste sæson, og derfor har den nye sportschef Michael Hemmingsen valgt at skifte en del ud i truppen.

Det stod klart, at de ikke længere kunne holde på Bashkim Kadrii, som har været holdets bedste, offensive spiller i lang tid. Foruden Kadrii er Ramon Leeuwin, Mathias Greve, Anders K. Jacobsen og Julius Eskesen også fortid i Ådalen.

Der er dog kommet en del nye spillere tid. Mart Lieder, Aron Thrandarson, Mikkel Hyllegaard, Kasper Larsen, Alexander Juel Andersen og Jørgen Skjelvik er alle kommet til klubben, og flere af disse må forventes at spille en stor rolle i foråret.

Hvorvidt truppen er styrket eller svækket er svært at sige. Med så mange udskiftninger på en gang, så tager det nok noget tid før spillerne for alvor lærer hinanden at kende.

Kan Brøndby klare sig uden stjernerne?

Hos Brøndby er situationen en smule anderledes. De blodrøde tal på bundlinjen har tvunget klubben til at sælge nogle af de mest løntunge spillere, så der er blevet sagt farvel til Kamil Wilczek, Dominik Kaiser, Hany Mukhtar, Johan Larsson og Magnus Warming.

Derudover er Ante Erceg blevet udlejet til Esbjerg, så det bliver en stor udfordring for Niels Frederiksen at få holdet til at præstere fra starten af foråret, for det bliver en nødvendighed.

Efter de første 20 runder i Superligaen ligger Brøndby på fjerdepladsen med 32 point. Der er kun fem point ned til dagens modstandere fra OB, som ligger på niendepladsen, så det er en meget tæt Superliga, vi har gang i.

Spillere som Simon Hedlund, Simon Tibbling og Andreas Maxsø skal nu tage mere ansvar på sine skuldre for at fastholde Brøndbys placering i toppen af ligaen, hvilket kan blive svært.

I første omgang skal de have point med hjem fra Odense. Se OB – Brøndby direkte med live streaming!

Hvornår kan man live streame OB – Brøndby?

OB – Brøndby kan live streames søndag den 16. februar kl. 18.00.

Du kan se OB vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold