Kampskema
OB
vs
FC København

OB - FCK Live Stream: Se OB - FCK Online!

Se OB – FCK online med live stream

Superliga-kampen mellem OB og FCK kan live streames direkte online. Ved at live streame OB – FCK online, så behøver du ikke have TV-pakker for at se Superliga-fodbold.

OB – FCK er den største kamp i den første runde af årets Superliga. Det er sidste sæsons femteplads imod de forsvarende danske mestre i en direkte kamp i Odense.

Begge mandskaber ser umiddelbart lige så stærke ud som i sidste sæson. OB har det normalt meget svært, når de møder FCK i Superligaen.

Det skal dog siges, at OB har mistet deres fantastisk keeper, Sten Grytebust, som er skiftet til dagens modstander fra FCK.

Der ventes dog mange mennesker på Nature Energy Park i Odense, og det kan give OB-spillerne et løft, så de kan hente

OB skal bygge videre på flot sæson

OB ansatte Jakob Michelsen som cheftræner før sidste sæson, og det skulle vise sig at være en fremragende beslutning. Efter mange middelmådige sæsoner, hvor de har ligget i den nederste halvdel af Superligaen, så har OB nu bevæget sig op i toppen, hvor klubben egentlig hører til.

OB-holdet lå på tredepladsen i længere tid, men blev til allersidst overhalet af både Esbjerg og Brøndby.

På trods af femtepladsen, så har det alligevel været mere end godkendt, når man tænker på de seneste mange sæsoner.

Nu handler det så om at bygge videre på den fine sæson. Selvom de har mistet keeper Sten Grytebust, så burde det være muligt at holde sig blandt de seks bedste mandskaber i Superligaen og eventuelt komme med i Europa League-kvalifikationen.

FCK får hård start på sæsonen

FC København fik endelig sat sig på tronen af dansk fodbold efter en fremragende sæson. De havde problemer i Europa League-gruppespillet, men de spillede et fantastisk forår, og ser nærmest historisk stærke ud.

Ligesom det var tilfældet i sidste sæson, så får FC København et meget hårdt og langt efterår. Selvom de ikke skal spille lige så mange europæiske kvalifikationskampe som sidste år, så står Champions League dog så højt på listen i FCK, at de skal på fra starten.

Det kan åbne op for nogle pointtab i Superligaen, hvor FCK muligvis vil spare nogle spillere. Samtidigt er der nogle nye ansigter i Parken, som skal spilles ind.

Både på målmandsposten og højre backen skal der spilles nye folk ind, og det kan tage tid at lære Ståle Solbakkens koncept til punkt og prikke.

FCK er stærke imod OB

Til gengæld plejer FC København at have styr på OB. FCK-holdet har vunde de seneste fem kampe imod OB, og de har endda kun indkasseret et enkelt mål.

OB og FCK stødte sammen fire gange i sidste sæson, og FCK vandt de fire opgør med 1-0, 6-1, 1-0 og 4-0.

Mens OB har været chanceløse i Parken, så har det dog været rimeligt tæt på Nature Energy Park i Odense over de senere år.

For OB er det nok et meget fornuftigt tidspunkt at møde FCK på. Man ved aldrig, hvordan holdene står efter sommerpausen, og FCK skal også tænke på de vigtige Champions League-kvalifikationskampe.

Se OB – FCK med live streaming!

Hvordan ender OB – FCK?

OB kan sagtens overraske, men FCK er selvfølgelig favoritter til at vinde i Odense.

Vi tror på 2-0 til FCK.

Hold øje med

Bashkim Kadrii, OB og Dame N’Doye, FCK.

Hvornår kan man se OB – FCK live stream?

OB – FCK kan live streames søndag den 14. juli kl. 16.00.

Du kan se OB vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold
Pris: - Kvalitet: Super EuroSportEuroSport
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg din kamp