Kampskema
Parma
vs
Inter

Se Parma - Inter Online | Live Stream Serie A Kampen

Se Serie A-kampen Parma – Inter direkte med online live streaming hos bet365! Inter med Christian Eriksen på holdet skal fortsætte den gode form, når de møder bundholdet fra Parma, og du kan live streame hele kampen online hos bet365!

Inter ligger stadig på førstepladsen i Serie A, og de ligner efterhånden det bedste hold i Italien. De har vundet fem ligakampe på stribe, og de har samtidig scoret hele 15 mål i de kampe.

Christian Eriksen er efterhånden blevet en nøglespiller på Inter-holdet, hvilket selvfølgelig er fantastisk for dansk fodbold.

Det bliver desværre ikke til et danskeropgør, da Parma-angriberen Andreas Cornelius sidder ude med en skade.

Generelt er Parma-holdet hårdt ramt af skader, hvilket også er en af årsager til deres elendige form.

Se Parma – Inter online hos bet365!

Inter er på vej mod Scudettoen

Det er efterhånden mange år siden, at Inter har haft et så stærkt hold, som de har netop nu. Antonio Conte har efterhånden haft et par år i spidsen for Inter-holdet, og han har fået lov til at hente nogle meget stærke spillere til klubben.

Da Juventus og Napoli, som burde være de stærkeste hold i Serie A, begge har gang i nogle dårlige sæsoner, så er det meget åbent i toppen af italiensk fodbold i denne sæson.

Inter blev ganske vist sendt ud af Coppa Italia efter det samlede semifinale-nederlag imod Juventus, men i Serie A ser det godt ud.

Milano-klubben har vundet de seneste fem kampe på stribe. Heriblandt slog de lokalrivalerne fra AC Milan med 3-0 efter en fremragende præstation, hvor de beviste, at de er en klasse eller to over.

Parma er på vej i Serie B

Det ser omvendt ikke ret godt ud for Parma, som ligger på en skuffende 19. plads i Serie A. De har hentet 15 point i 24 kampe, men afstanden op til Torino på den anden side af nedrykningsstregen er kun på fem point.

Problemet er, at Parma ikke har vundet i de seneste 16 kampe i alle turneringer. De har ganske vist fået point i deres seneste to kampe, hvor de dog mødte mere overkommelig modstand i form af Spezia og Udinese.

Hvis Parma skal finde trøst, så kan de tænke tilbage på den seneste kamp imod Inter, som blev spillet for fire måneder siden på Giuseppe Meazza i Milano.

Der blev ikke scoret i første halvleg, men der kom gang i kampen efter pausen. Den tidligere Premier League-profil Gervinho scorede to mål på et kvarter, og da så det meget svært ud for Inter.

Marcelo Brozovic fik hurtigt reduceret, men herefter skulle de vente helt til dommerens overtid før Ivan Perisic satte udligningen ind.

Se Parma – Inter med live stream hos bet365!

Hvad bliver Parma – Inter?

Inter er store favoritter, og det er i høj grad top mod bund i Serie A. Vi tror på 2-0 til Inter.

Du kan se Parma vs Inter hos TV2 Play
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • TV2 Play
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 129/måneden Kvalitet: God
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se fodbold direkte