Portsmouth
vs
Arsenal FC

Portsmouth - Arsenal Live Stream: Se FA Cup Online

Se FA Cup-kampen mellem Portsmouth og Arsenal direkte med live streaming hos bet365. Du kan se kampene fra den femte runde af den engelske FA Cup med online live streaming hos bet365, og det kræver blot en finansieret konto eller, at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Arsenal røg på utrolig vis ud af Europa League i torsdags, da de hjemme på Emirates Stadium tabte med 2-1 imod Olympiakos.

Derfor forventer man en trodsreaktion fra Arsenal-holdet, når de mandag aften møder Portsmouth, som til dagligt spiller i League 1.

På trods af, at der er to ligaer til forskel på Portsmouth og Arsenal, så kan det sagtens blive en tæt kamp.

Se Portsmouth – Arsenal med online live streaming hos bet365.

Arsenal sparer profiler

Efter den skuffende Europa League-kamp i torsdags, så har Arsenal nu kun FA Cuppen og Premier League at fokusere på.

Der er dog ingen tvivl om, hvad der er vigtigst for Arsenal-manager Mikel Arteta i øjeblikket. Det handler om at komme tilbage til toppen af engelsk fodbold og i bedste fald kvalificere sig til Champions League i næste sæson.

Derfor kommer Arsenal også til at spare nogle af holdets største profiler. Det forventes, at de stiller uden hverken David Luiz, Bernd Leno, Mesut Özil eller Pierre-Emerick Aubameyang fra start.

Det åbner selvfølgelig op for nogle af reservespiller, som kommer til at være topmotiverede for at se vise deres niveau, men omvendt, så åbner det også en smule op for kampen.

Selv om Arsenal roterer meget, så er de naturligvis stadig favoritter til at gå videre.

Portsmouth er stærke på hjemmebane

Portsmouth kæmper for at rykke op til Championship, og det bør de have ganske gode muligheder for.

De ligger i skrivende stund på tredjepladsen med 59 point efter 33 kampe. De har fem point op til Coventry på førstepladsen, og tre point op til Rotherhan, som endda har spillet en kamp mere, så det er bestemt muligt at tage en af de direkte oprykningspladser.

Det er særligt hjemme på Fratton Park, at Portsmouth er stærke. De har vundet de seneste 10 kampe på hjemmebane, og slet ikke tabt en hjemmekamp i denne sæson.

Der forventes selvfølgelig fuldt hus, når mægtige Arsenal kommer på besøg, og de lokale helte vil blive bakket op i stor stil.

Se Portsmouth – Arsenal med online live streaming!

Hvornår kan man live streame Portsmouth – Arsenal?

Portsmouth – Arsenal kan live streames mandag den 2. marts kl. 20.45.

Du kan se Portsmouth vs Arsenal FC hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår